2777
2789

اول از همه بگم ک میونه منو شوهرم چند وقتیه زیاد مثل قبل نیس زیاد با هم حرف نمیزنیم و میشه گفت اصلا حرف نمیزنیم و ازصب تا شب سرکار هس قبلا دیر میرفت و زود میومد خونه اما الان....

امروز کار مهمی برام پیش اومد زنگش زدم جواب داد یکم احوال پرسی ک کردیم قط شد نمیدونم خودش قط کرد یا قط شد ولی همیشه ک وسط مکالمه قط میشد سریع زنگ میزد اما امروز نیم ساعت منتظر شدم تا زنگ بزنه اما نزد به تلفن مغازش زنگ زدم یه خانم برداشت (از صدای پر از عشوش حرصم گرفت😑) بش گفتم گوشی بده دست خودش 

وقتی گوشی برداشت بهش گفتم ای خانمه کی بود گفت نیرو گرفتم منشیه بهش گفتم کی گرفتی ک من نمیدونم یه جورایی انگار میخواست بحث رو به سمت دیگه ای بکشونه چون گفت حالا میام و این ک موضوعی نیسو از اینا 😑😑😑 

همیشه حتی مشتری براش میومد بهم میگفت چی گفته و.... 

و اینکه همیشه نیرو مرد میگیرفت و میگفت زن به درد کار نمیخوره حالا نمیدونم چرا تصمیمش عوض شد 

و یه چن روزیه همش ازم ایراد میگیره 

دارم دیوونه میشم تو این دوسال زندگی یه بار اینجوری باهام حرف نزده بود 

😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت چرا نمیری دم مغازش؟ برو یه خودی نشون بده یه سر و گوشی آب بده

بگو بفرستش بره،خودم میام کمکت مغازه

ببین چی میگه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

اگ يه درصد احتمال ميديد كه اشتباه ميكنيد كاري نداشته باشيد شايد اون زنه هم به پول و كار احتياج داشته باشه اما اگر مطمئنيد و همسرتون رو با حرف زدن نتونستيد متقاعد كنيد بريد محل كار همسرتون و نشون بديد كي جاش كجاس

اگه داری از وسط جهنم می‌گذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟
منشی مرد بهتره تا زن.زن ها بعضیاشون خیلی بدند و زیر پا این اون میفتند

منشیش مرد بود نمیدونم اون کجا رفته 

ینی وقتی پشت تلفن صدا شوهرم زد فقط داشتم اتیش میگرفتم بسکه با عشوه گفت😑😑

منشیش مرد بود نمیدونم اون کجا رفته  ینی وقتی پشت تلفن صدا شوهرم زد فقط داشتم اتیش میگرفتم بسکه ...

آره بعضی زن ها بی شرف اند.رحم به همجنس خودشون ندارند.اگه از شوهرت مطمئنی بد به دلت راه نده.اگه مرد خوب باشه زن هیچ کار از دستش برنمیاد.اما اگه مرد خوب نباشه اون زن میتونه نزدیک بشه بهش.اگه میدونی شوهرت اهل این حرفا نیست حساسیت به خرج نده.

به نطرم یواشکی برو مغازه وزیر نطر بگیر ببین رابطه شان در حد کاری یانه بعد قضاوت کن با یکبارهم نه چند بارزیر نظر بگیر ولی متوجه نشع

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
خب خودت چرا نمیری دم مغازش؟ برو یه خودی نشون بده یه سر و گوشی آب بده بگو بفرستش بره،خودم میام کمکت ...

خودم ک شنبه بهش سر زدم همه چی عادی بود ، و اینکه بچه کوچیک دارم نمیتونم برم 

اگ يه درصد احتمال ميديد كه اشتباه ميكنيد كاري نداشته باشيد شايد اون زنه هم به پول و كار احتياج داشته ...

بهش اعتماد دارم خیلی زیاد اما این رفتار چن روزش و عشوه های اون زنه...😞😑