2777
2789
عنوان

شما با این شرایط ازدواج میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 108 پست
فقط میگم اگه دوستش داری بله اگه دوستش نداری نه اگه با کم و کاستش میسازی بله اگه دنبال مادیاتی نه ...

من حس خوبی بهش دارم

چون از لحاظ مالی تو ی سطحیم مشکلی ندارم 

فقط ی کم لوسم😅😅

خدا رو شکر😍 بعد ببخشید تا حالا کسی این موضوعو ب روت نیاورده ؟و اینکه سنتون رو بپرسن حقیقتو میگین ؟

نه با اینکه خونواده شوهرمم میدونن ولی ب روم نیاوردن. ولی غریبه هایی ک نمیدونن میپرسن میگم هم سنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم قبول میکنم شرایطش تو جامعه بد الان خیلی خوبه ، کاری به سن نداشته باش مهم اینه که عقلش برسه و بچه ننه نباشه و رو پای خودش باشه که طبق چیزای که گفتی همه اینا رو داره 

خدایا منو به عشقم برسون🙏🙁 آمین یا رب العالمین  
کاش این پیامتو حداقل 1ماه پیش میدیدم 😢😢😢

زندگی همش تجربه ست،همه مون بهش میرسیم دیر یا زود

بنظرم درین موارد منطق رو باید بیشتر چاشنی کنیم چون یک عمر قراره ی سفر رو با ی شخص همیشگی طی کنیم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من باشم قبول میکنم شرایطش تو جامعه بد الان خیلی خوبه ، کاری به سن نداشته باش مهم اینه که عقلش برسه و ...

اصلا بچه ننه نیس از وقتی راهنمایی بوده کار کرده 

درس رو هم بخاطر کار ادامه نداد

خلاصه خیلی کاریه 

فقط ب خاطر سنش ی کم دو دلم

از کجا پیداشون کنم😂اینم تحقیق کن

اونا باید تورو پیداکنن😒حالا زیاد رو اسم حساس نشو

اول اخلاق و خانواده مهمه اگر اینا اوکی باشه اسمش قلی باشه مهم نیست ولی محمد اومد فقط بگیرش نره🤣🤣

شوخی 

خب  از لحاظ سنی نشون میده کوچیک تر هست ؟!  رفتارش  شخصیتش  برخوردش  ...

از لحاظ قیافه ک معلوم نمیشه سنش کوچیکتر از منه

چون درشته ماشالا

اکثر اوقات شاد و سر زندس

رفتارش هم خوبه اما ی کم زود گرم میگیره با ی سریا😐

اصلا بچه ننه نیس از وقتی راهنمایی بوده کار کرده  درس رو هم بخاطر کار ادامه نداد خلاصه خیلی کا ...

نه نه اصلا دو دل نباش یه مدت با هم رفت و آمد کنید ببین طرز برخوردش چطوره ، اول بشناسش بعد بگو 

عشق من دو سال از من کوچیکتره ولی فوق العاده عقلش از من بیشتر میرسه تو خیلی زمینه ها 😂😂😂😂 یعنی واقعا بعضی وقت ها که من کله خراب میشم و میخوام آسمون.رو به زمین بدوزم ، اون خیلی راهنماییم میکنه و میگه چیکار کنم چی کار کنم و همیشه هم توصیه هاش درست بوده 

خدایا منو به عشقم برسون🙏🙁 آمین یا رب العالمین  

اگر دوسش داشته باشم شاید

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙