2777
2789

میخوام بدونم چقدر تاثیر داره روحیه ات تو دوران بارداری و بچه ی آروم به دنیا آوردن, خودم تا حدودی فکر میکنم بیشتر به ژن مربوطه؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من سه قلوهام ۵ ماهشونه. سه تاشونم ارومن. دوران بارداریم چون دانشجوام کلا درگیر کتابخونی و درس بودم دعوا و داد و بیدار و ایناام ک کلا نداریم ما تو اون ۷ ماه و نیم بارداریمم کلا دوبار رفتم خونه مادر و مادر شوهرم خونه خودم بودم بیشتر همسرمم امتحانامو میداد مرداد ماه بود‌ک‌من استرس نکشم 

هیچ ربطی نداره.یه بارداری پر استرس داشتم همش دعوا گریه...

دخترم عین عروسک بود تو کل ۲۴ساعت شاید ۵ساعت بیدار بود تا یکسالگیش.فوق العاده خوش خواب، خوش خوراک،خوش اخلاق.. یک هزارم دردسرایی که مادرا اینجا ازش گلایه میکنن رو من نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توس بارداری از ماه پنج بعد انومالی استرس شدید داشتم هر روز و هر ساعت و هر دقیقه و شروع کردم به صلوات ...

ممنونم ازت عزیزم روحیه معنوی داشتن که واقعا فوق العادس

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
هیچ ربطی نداره.یه بارداری پر استرس داشتم همش دعوا گریه... دخترم عین عروسک بود تو کل ۲۴ساعت شاید ۵سا ...

خداروشکر واقعا چقدر عالی,پس حدسم درست بود فکر کنم بیشتر به ژن مربوطه

من فعلا باردار نشدم ولی دختر عمه م می‌گفت قرآن ختم کردم سوره والعصر هم زیاد خوندم انقد بچه هاش آروم و خوبن با اینکه پسر بچه شیطونی بیشتری داره نسبت به دختر ولی اینا آروممممم ان شالله برا بارداریم این کار و انجام میدم 

م

بنظرمن که واااااقعاااااا موثره

پسرمو باردار بودم خیلی مشکلات داشتیم

پسرم فوق العاده کم خواب و جیغ جیغو بود  قربونش برم

بارداری دخترم تو نازو نعمت بود

الان بی نهایت ارومه 

اصلا قابل قیاس نیستن 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من سه قلوهام ۵ ماهشونه. سه تاشونم ارومن. دوران بارداریم چون دانشجوام کلا درگیر کتابخونی و درس بودم د ...

من الان هفته 8 هستم تازه ,اما همین که کتاب دستم میگیرم ضعف میکنم و خیلی گرسنم میشه همش هم بی حالم.توانی برام نمونده😴

هیچی .باباش ارومه فوق العاااده بچمم به اون رفته

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بنظرم به ژن هم ربط نداره . چونکه خواهر من دوتا بچه داره . بزرگه نحس و جیغ جیغو و قهرو که هی گریه میکرد .

کوچیکه آروم و بی آزار و خوش اخلاق.

البته ماشاالله الان بزرگه هم بزرگ شده و عاقل و آقاست.

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بنظرمن که واااااقعاااااا موثره پسرمو باردار بودم خیلی مشکلات داشتیم پسرم فوق العاده کم خواب و جیغ ...

ولی من سر دخترم خیلی قران خوندم

واسه پسزم نمیخوندم 

حتما موثره

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خداروشکر واقعا چقدر عالی,پس حدسم درست بود فکر کنم بیشتر به ژن مربوطه

به خوردوخوراک هم مربوطه به استرس و جوش وغصه توبارداری هم مربوطه به ژنم مربوطه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
بنظرمن که واااااقعاااااا موثره پسرمو باردار بودم خیلی مشکلات داشتیم پسرم فوق العاده کم خواب و جیغ ...

چی بگم والله ,بعضی میگن زیاد تاثیر نداره,اما انگار دخترا کلا ارومن