2777
2789

خودم نمتونم .همسرمم نیست امروز .

ممنون میشم اگر امکانش هست برام بخونید چله م خراب نشه همش سه صفحه س 🙏🌹😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخونم تا کی وقت دارم

خدا خیرت بده .خودم که همیشه صبح بعد نماز میخوندم .اگه الان نمیتونید دیگه تا قبل غروب بخونید حتما

اسمم فاطمه س .فقط باید سه ایه اخر دستتون روی سرتون یذارید و بخونید خدا خیرتون بده .منم براتون صلوات میفرستم

من میخونم برات ولی اینجایی ک من هستم شبه  الان اگه مشکلی نداره بگو میخونم برات الان ساعت ۹شبه ...

هر جای دنیایی 

برات دعا میکنم دل شاد ودور از غم واندوه داشته باشی

دعاهات مستجاب ودر پناه خدا باشی😘💚🌷

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
هر جای دنیایی  برات دعا میکنم دل شاد ودور از غم واندوه داشته باشی دعاهات مستجاب ودر پناه خدا ...

فدات بشم عزیزدلم 

از راه دور میبوسمت منم آرزوی بهترین ها رو برات میکنم 

این روزا ک خیلی احتیاج دارم ب دعای همه 

توو غربت 

فدات بشم عزیزدلم  از راه دور میبوسمت منم آرزوی بهترین ها رو برات میکنم  این روزا ک خیلی ...

غریبی درده که قلب ادم رو فشار میده 

خیلی مراقب خودت باش  که اندوهش تو رو نگیره

برات بهترینهارو از خدا میخوام 

واول همه شادی💚💙♥️😘😘😘

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
منظور از  چله ریاضت میکشین عزیرم

شرمنده من تا الان انلاین نشده بودم .چهل روز نذر کردم سوره حشر بخونم دوران عادت ماهیانه خودم نمیخونم همسرم برام میخونه اونروز نبودن و مجبور شدم مزاحم دوستان سایت بشم .