2777
2789
عنوان

کیا اینجا ژل لب زدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست
اره این ارزوما زود جذب میشن همیشه رووفیل پلاس بزن هر سی سی ۲ تومن

منم نمیدونم چون اولین بارمه اینو یکی بهم معرفی کرد

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔
اره جذب میشه من سری اول یک سی سی زدم دو سه ماه بعدش رفتم یک سیسی دیگه زدم دلی من کلن چیزای نچرال دوس ...

نه میخندم دوندونام زیاد مشخص نمیشه معلومه لب بالاییم یخورده باد داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ژل های ارزون امکان عارضه داره برای  بعضیا و اینکه ماندگاریش خیلی کمه و تو لب هم قشنگ‌نم ...

چه ژلی خوبه؟

رووفیل پلاس ۲ تومن هر سی سی پرفکتا‌ اینم قیمتش از اونم‌بیشتر نورامیس استایلچ ولی من خودم روفی ...

اگه بهتر شد لبام ایندفعه روفیل پلاس میزنم

بچه ها منم میخوام برم بزنم اما کلا نمیخام به هیچکس بگم مطلقا هیچکسی ,چون خونواده من اینطورین ک بعدش میشینن میگن آره کاری نمونده که نکرده باشی و فلان ... بنابراین میخوام خیلی نچرال بشه چون لب خودم کوچیک نیس کسی شک نمیکنه 

خواستم بدونم بعدش خیلی کبود و متورم میشه؟😞😞😞

نمیدونم دکترم گفت🤯 اولش خیلی لبام باد کرده بود الان ورم نشسته اماخوده لبام هنو باد داره یخورده  ...

نهایت نهایتش 20 روز 

من یه سی سی رووفیل زدم ‌۷ ماهه تکون نخورده در عجبم چرا دو سی سی زده امیدوارم حالا روسی زده باشه واست 

بحث با احمق ممنوع 🤚

اره خیلی زود می‌خوابه البته بستگی به مارکی که زده هم داره ولی به دکترت اعتماد کن 

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
بچه ها منم میخوام برم بزنم اما کلا نمیخام به هیچکس بگم مطلقا هیچکسی ,چون خونواده من اینطورین ک بعدش ...

عزیزم اره اولش برامن که خیییلی ورم کرد اما الان ورمش نشسته خود لبم یخورده باد داره

نهایت نهایتش 20 روز  من یه سی سی رووفیل زدم ‌۷ ماهه تکون نخورده در عجبم چرا دو سی سی زده امیدو ...

روفیل زده برام