2777
2789
عنوان

بچه نظرتونو راجع به من بگید

59 بازدید | 11 پست

سلام من ۲۳ سالمه و از اولین کنکورم تا الان پشت کنکور بودم و واقعیت رو بخواین رتبه هام همه بالا ۲۰ هزار بوده

به خانواده و همه دروغ گفتم که دو سال اخیر رتبه هام ۱۰ هزار و ۹ هزار شده 

هستین بقیه رو بگم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا همین یه ماه پیش هم نخوندم 

یه روز تصپیم گرفتم با چن تا مشاور تلفنی حرف بزنم همشون گفتن نمیتونی رتبه خوب بیاری و ول کن کنکور و بچسب به علاقه و این حرفا 

از اون روز انگار یه تلنگری بهم خورد که من نمیخوام جا بزنم به همین خاطر با ساعت مطالعه ۵ تا ۷ ساعت روزانه شروع کردم البته میدونم باید بیشترش کنم

ولی مطمئنم امسال قبول نمیشم و ۱۴۰۲ امید دارم

مادرم این روزا حالش خوب نیست خیلی عذاب وجدان دارم که نمیتونم کمکش کنم از طرفی هم الان واقعن میخوام بخونم نمیتونم ذهنم رو مدیریت کنم عذاب وجدان گذشته و فرصت های سوخته یاد دوستام که الان هر کدوم تو یه مسیری هستن اما من هنوز اون مسیر رو حتی شروع نکردم و حال بد مادرم خیلی اذیتم میکنه