2777
2789
عنوان

بچه ها بحث آیندمه کمک☹

75 بازدید | 6 پست

سلام عشقا...

یه چند مدتیه یکی از اقوام ازم خاستگاری کرده بعد میگه خیلی دوستم داره اینا ولی از لحاظ مال حالا اوکی نیست زیاد و شهرشون دوره اینا به کنار، الان با هم داریم صحبت میکنیم با اطلاع خانواده به نظرتون چه سوال هایی مهمه ازش بپرسم ؟؟؟

و اینکه اگه برمیگشتید عقب تو ۱۸ سالگی ازدواج میکردید؟چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدی اش بیشتره یا خوبیش؟

بستگی به شرایط خودت و طرف مقابلت و خانوادت داره.. برای من خوبیش بیشتر بود. چون به آرامش رسیدم. مستقل شدم ینی به زبون ساده تر خودم شدم خانم خودم.پخته شدم. اینکه از سن کم یه خانواده رو مدیریت میکنم برام لذت بخشه.. بدیش اینه که زود رفتم زیر بار مسیولیت. اون وقتی ک هم سنام خوشی میکردن من شوهرداری و بچه داری کردم.. ولی به موقعیت خودت توجه کن اگه درس نمیخونی و اگه طرف مقابلت با معیارهات جوره و آدم درکل خوبیه بنظرم بیشتر روش فکر کن

و خدایی که برایم کافیست
بستگی به شرایط خودت و طرف مقابلت و خانوادت داره.. برای من خوبیش بیشتر بود. چون به آرامش رسیدم. مستقل ...

منم میترسم از همین که بچگی نکرده وارد زندگی بشم، خودش میگه سخت نمیگیریم فلان اینا ولی خب بازم متفاوته با مجردی