2777
2789

لیا 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق اسم هانا م

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

سایت نام فارسی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

چه مدلی دوست داری ؟

رزآنا،ملورا،کایلین،آوینا،طنین،درناز،وصال،هانا،سلین،رها

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

من اسم دخترمو مانلی گذاشتم هر کسی میشنوه خوشش میاد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ی اسم ک بعد از ی مدت از مد نیوفته

من خودم اسمایی که تلفظ راحت دارن رو بیشتر دوست دارم 

مثل رها؛دریا؛صبا؛آوا؛لارا؛لنا 

دوره ای هم نیستن که یهو زیاد بشن و بعد تکراری بشه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

• الیسا- الینا- دلسا- سوزان-
•  آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا-
• آیلین-آرشین- آندیا- اِرنیکا، اِرمیا- راشین، دلوین.
•  آرشیدا و آرینا: یعنی خورشید.
• آنیل: تک ستاره خوشبختی.
• نیروانا- آرتمیس-
•  آرمیتا- مهرسانا- يسنا- بنیتا
• ایرسا یعنی رنگین کمان