2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

258 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کسی از طب سنتی برای درمان تنبلی تخمدان استفاده کرده نتیجه گرفته باشه؟

لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سوال منم هست

الان اگه تاپیک خیا نت بود سرازیز شده بودن اینو هیشکی جواب نمیده

شما هم تنبلی داری؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسوال من

شما ذخیرتخمدانت چند بود؟

پیازدرمانی رازیانه گرمیجات ولی برای من تاثیرنداشت فقط دارو خوب بود

شما ذخیره تخمدات چند بود؟

چه داروهایی مصرف کردی؟

ازمایش ذخیره ندادم. کلومیفن میخوردم

پس چجوری فهمیدی تنبلی داری؟

روزی چن تا میخوردی؟

الان اگه تاپیک خیا نت بود سرازیز شده بودن اینو هیشکی جواب نمیده شما هم تنبلی داری؟

اره دارم لاغر میکنم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

اتفاقی تاپیک شما رو دیدم.اولش خواستم سر سری رد بشم.

ولی کمی مکث کردم.شاید قرار بوده بهتون بگم که

واسه تنبلی تخمدان از شربت ویتاگنوس یا قرص اگنوگل که از عصاره گیاه پنج انگشته استفاده کنید .شش ماه نشده باردار میشید.خودم استفاده کردم عزیزم.

یادت باشه بی بی مثبت شد منم دعاکنی.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

توپریودی حمام نرو.ترشی و سردی و نفاخ نخور.

چیزهای مقوی مث اجیل و گوشت گوسفندی کبابی بخور.دمنوش پونه و نعنا بخور.دوسین بخور.برگه زردالو و انجیر خیس کن تو اب زنجبیل بزن بخور.گرمیجات بخور.

کمرتو با شال گرم بپوشون.زیره سیاه و بادیان و سیاهدانه اسیاب کن نصفه قاشق چایخوری تو پریودی بخور.تخمدان و رحم با روغن زیتون ماساژ بده.و شربت ویتاگنوس بخور

مطمعن باش با توکل بخدا وانجام این کارها مادر میشی گلم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.