2777
2789
عنوان

آب برنج برای مو

3756 بازدید | 46 پست

سلام ...خشگلا کسی از آب برنج واسه موها استفاده کرده؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای چیکار کنی بهتر بگو

واسه تقویت مو

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
من استفاده میکردم

راضی بودی ؟

من یکی دوبار وقتی میخواستم بیام بیرون از حموم میزدم به موهام یه پنج دقیقه بعد اب میکشیدم خیلییی خوب ...

ولسه پرپشتی چطوره

واسه تقویت مو

شامپو اکتیو انار خیلی عالیه خیلی لطیف و نرم میکنه و همچنین روغن بادام تلخ لزن و ماهی یک بار کراتین مو برو انجام بده و از همه مهمتد برو شربت زینک پلاس بخر المانیش تقریبا ۱۰۰ تومان میشه موهات خوب میشن

راضی بودی ؟

راستش برای ریزش مو من نتیجه نگرفتم، ولی موها رو خیلی نرم و صاف میکنه، بعد از اینکه حمومت تموم شد و میخوای بیای بیرون، بریز روی موهات چند دیقه باش بعدش، فقط آب بکش بیا بیرون

شامپو اکتیو انار خیلی عالیه خیلی لطیف و نرم میکنه و همچنین روغن بادام تلخ لزن و ماهی یک بار کراتین م ...

موهام خیلی لخت و ضخیمه ...حجمشم خوبه اما قبلا خیلی پرتر بود دوس دارم مثل قبل شه