2777
2789
عنوان

ی چیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده

139 بازدید | 5 پست

فک میکنم امروز بود یه خانومی توی تاپیکش گفته بود یه تابلو داره که بچش با اون تابلو خیلی ارتباط میگیره و این حرفا بحث من الان اون تابلو نیست ولی بعضی دوستان توی اون تاپیک گفته بودن که چشم‌نظر ابیا هم خوب نیستش ولی من یکی دارم ازشون مامانم ۱۵ ساله اویزش کرد به دیوار هیچ چیز خاصی حس نکردم تو این ۱۵ سال بنظرتون برش دارم؟ اعتقاد ندارم خیلی ولی ی حسی گرفتم بعد ینی این نشونه خوبی نیست توی خونه؟ اگه باشه چی میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خیلی جویده گفتی من اصن نفهمیدم

چیز خیلی خاصی نگفتم

کل سوالم اینه که این چشم نظر ابیا نشونه خوبیه توی خونه یا باید بندازمش دور بعضیا میگن چشم سوم شیطانه

اره منم خوندما خواهرزاده منم چهارماهشه  بادر ودیوار میخنده چبزخاصی نیس بابا همش تلقینه...بعدشم این چش نظر ابیا منم خوندم ک میگن نماد شیطان پرستاس...ولی بازخوندم ک رنگ آبی واسه چشم زخم خوبه چون وقتی یکی توی خونت میاد و چشش چیزی رو میگیره  ازچشم یک اشعه ایی بد بیرون میاد ک با رنگ آبی خنثی میشه ک ب نظرمن واسع همین قدیمیا رنگ آبی رو میگفتن واسه چشم زخم خوبه