2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ادامه ندادی پس؟ من حقیقتش علاقه ی زیادی هم ندارم ب درس ولی میگم اینکه بخوام دیپلمه بمونم هم ضا ...

من دوستم تا دیپلم خونده پیش نخونده چطوری ادامه بده بره دانشگاه ؟ نطام قدیمه 

حسرتش بعدا به دلت میمونه مخصوصا اکه نتونی شغل داشته باشی و پول دربیاری . اگر شغل خوبی داری ، درس مهم ...

یعنی اهمیت درس خوندن صرفا برا کسب درآمده؟

فایده دیگه ای نداره؟

خودتون دیپلمید؟

یعنی اهمیت درس خوندن صرفا برا کسب درآمده؟ فایده دیگه ای نداره؟ خودتون دیپلمید؟

نه عزیزم ، میگم اگر علاقه ای نداری میتونی بری دنبال کاری که پولش و علاقت از هزارتا لیسانس گرفته بیشتره .  هدف زندگیت رو پیدا کن 

نه عزیزم ، میگم اگر علاقه ای نداری میتونی بری دنبال کاری که پولش و علاقت از هزارتا لیسانس گرفته بیشت ...

بعد ب نظرتون خیلی سطح پایین نیست دیپلمه باشم ولی هنرای دیگه رو دنبال کنم؟

بعد ب نظرتون خیلی سطح پایین نیست دیپلمه باشم ولی هنرای دیگه رو دنبال کنم؟

بستگی به دیدگاه خودت داره . من داییم سیکل داره ، ولی کارخونه داره ، کشاورزی داره ، باسکول داره ، باغ داره  . بنظرت سطح پایینه؟!  من نمیگم درس نخون ، میگم اگر کار پولساز داری ، میتونی وقتتو برای دانشگاه رفتن تلف نکنی ، چون تو دانشگاه های ماها  هیلی مهارت یاد نمیدن .  ولی خب حس میکنم با این سوالا که داری میکنی ، احتمالا اگه دانشگا نری بعدا خودتو سرزنش میکنی ،حالا که کلا داری وقتتو میگذرونی برو مثل بقیه یه لیسانسی هم بگیر .