2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن کودک

816 بازدید | 11 پست

سلام من دخترم نوزده ماهشه حرف نمیزنه نه مامان نه بابا هیچی نمیگه همش از خودش صدا درمیاره بزدیم گفتاردرمانی تاثیری نداشته ،یه سریا همون جا تو درمانگاه گفتن دخترتو ببر مهدکودک زودتر ب حرف میافته میگن خودتم بشین پیشش ،بنظرتون مهدکودک تاثیر داره ؟خیلی نگرانشم ،اطرافیان ک میبینن ازش اسمشو میپرسن یا مثلا باهاش حرف میزنن دختر من همینطوری نگاه می کنه دلم میسوزه چکار کنم 

خجالتی و گوش گیر از جمع نیست 

من بچه خواهرم‌ تو کودکی خیلی گوشه گیر بود و خجالتی برای همین دیر حرف زد 

تقریبا شش سالگی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خجالتی و گوش گیر از جمع نیست  من بچه خواهرم‌ تو کودکی خیلی گوشه گیر بود و خجالتی برای همین دیر ...

نه اصلا اتفاقا تو جمع خیلی بازی میکنه همش دلش بیرون میخواد کاپشنشو میاره اشاره میکنه بیزون بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اتفاقا تو جمع خیلی بازی میکنه همش دلش بیرون میخواد کاپشنشو میاره اشاره میکنه بیزون بریم  ...

بعضی بچه ها کلا دیر حرف میزنن. ولی همین که میگین که اجتماعی هست و تو جمع بچه ها می‌ره خیلی خوبه 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
پسر منم ۲۵ ماهشه حرف نمیزنه حرفامو میفهمه ولی حرف نمیزنه    

خب بنظرتون چکار کنیم ،مرکز گفتار درمانی پر بود از بچه های چهار پنج ساله ک حرف نمیزدن ،بنظرت مهد کودک تاثیر داره ؟

خب بنظرتون چکار کنیم ،مرکز گفتار درمانی پر بود از بچه های چهار پنج ساله ک حرف نمیزدن ،بنظرت مهد کودک ...

اره مهد هم بنظرم بی تاثیر نیست ولی دختر شما هنوز کوچیکه جا داره واسه حرف زدن ، بچه هم تا نخواد حرف بزنه هرکاریش کنی حرف نمیزنه تا وقتی خودش بخواد بعدش یهو شروع میکنه به حرف زدن

سلام عزیزم شما کوچولوتون ب حرف زدن افتاد؟

سلام خوب هستین ؟دختر من الان نزدیک سه سالشه؛امسال بردیم مهد ؛کامل حرف نمیزنه ؛اما دامنه لغاتش خیلی زیاد شده جملات دو کلمه ای میگه ؛با دوستاش رابطه برقرار میکنه سلام خداحافظ میگه ؛گوشیو برمیداره ب بابای من زنگ میزنه میگه باباجون ماشین بیار بریم ؛یعنی میخوام بگم خیلییییی راه افتاد با مهد ؛درسته زمستون همش از بچه ها سرماخوردگی گرفت ولی درکل تاثیر مثبتی گذاشت