ارزش انسان واقعی بیشتره...بازم میگم انسااااان واقعی
الان که دیگه انسانم آرزووووسست
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
درسته انسان به واسطه قدرت تفکر واختیارش اشرف مخلوقاته اماحق ازار واذیت رسوندن به حیوونارونداره
باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️ We should all be feminist #زنان-ناموس-کسی-نیستند ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰 معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
چه سوالیه؟ نمیشه یه چیز کلی گف انسان اشرف مخلوقاته
امضات خیلی دردناکه
باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️ We should all be feminist #زنان-ناموس-کسی-نیستند ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰 معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 دوست گرامی! خداروشکر من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!