2777
2789
سلام دوستان امیدوارم که همه این ماه دست خالی نباشیم
من 2 ماهه که تو اقدامم امروز روز 25 پریم هست ترشحاتم خیلی زیاده
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدوارم خدا دل شما و دل همه منتظرا رو شاد کنه
خیلی به خودت فشار نیار و اصلا بهش فکر نکن
منم ماه های اول همین طوری مثل شما بودم
ولی الان 6ماه گذشته و خبری نشده
پس به خودت استرس نده
این رو بدون,وقتی که خدا بخواد میاد توو دلت
برای منم دعا کن
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
عزیزم کاری که می کنی اصلا درست نیست
فقط به خودت آسیب می زنی و با این استرسی که برای خودت پیش میاری بارداری ت رو به تاخیر می ندازی
در این حد بهت بگم که من حتی چند روز هم عقب انداختم و بی بی چکم هم + شد
ولی روز سوم تاخیر پری اومد

بازم خودت می دونی
دنبال نشونه نباش
گاهی از بس بهش فکر می کنی نشونه م پیش میاد و دل می بندی بعد که پری بیاد حالت گرفته می شه
موفق باشی
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
درد زیر دل دارم ، کلافم، ترشح رنگش بیرنگه، و خیلى کم ترشح دارم. زیادم ادرار میکنم. سینه درد هنوز ندارم!
من ١سال نیم که ازدواج کردم .دقیقن ٦ماه قرص یاس لعنتىىىىىى مصرف کردم بد افتادم رو خونریزى شدید که دکتر گفت دیگه نخور ولى به اندازه دوره مصرفت طول میکشه تا بدنت به حالت عادى برگرده. الان حدود ٥ ماه که جلوگیرى نمیکنم تا ٢اذر که دکترم گفت تخمک دارى و HCG زد برام. حالا خدا میدونه حامله هستم یا نه!