2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست با این جمله شوهرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 52 پست
وقتی چیزی نمیشه از خدا به زور نگیرش خوشگلم اووووه سنت کمهههه کلی وقت داری😍😍😍😍 مامی شام چی داری ...

شاید باورت نشه تینا ولی منتظر چیزی باشی خیلی چرته و سخت اصن جای خالی بچه قشنگ بیداد میکنه تو زندگیمون فک کن شوهرم از سرکار میاد میگه الان بچه داشتیم اینکارو میکرد اونجوری میکرد 😩

شاید باورت نشه تینا ولی منتظر چیزی باشی خیلی چرته و سخت اصن جای خالی بچه قشنگ بیداد میکنه تو زندگیمو ...

فدات شم هرکسی تو زندگیش یه کمبودی داره

هیچکس کامل نیست

یه نفر همسر نداره

یه نفر دست یا پا نداره

و....

صبور باش با همسرت هم صحبت کن نذار فکر کنه زنش افسردس

دستمو ول نکن که زمین میخورم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم هرکسی تو زندگیش یه کمبودی داره هیچکس کامل نیست یه نفر همسر نداره یه نفر دست یا پا نداره ...

بازم خداروشکر زندگیمون خوبه بدنمون سالمه انشالله این ماه نتیجه بگیرم دعا کن برام دوست خوبم🥰

بازم خداروشکر زندگیمون خوبه بدنمون سالمه انشالله این ماه نتیجه بگیرم دعا کن برام دوست خوبم🥰

چشم بخدا دعا کردم و میکنم

نادعلی میخونم برات

فقط خبرم کن هرچی شد❤

مرسی فداتشم مهربون😘حتما خبرت میکنم چه بشه چه نشه بهت میگم ک چیشد

سلامت باشی الهی به زودیه زود حاجت روا شی خدا بهت یه نی نی  سالم و صالح و خوشگل بده