2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم شکست با این جمله شوهرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 52 پست
برام دعا خاهر شاید دعای شماها گرفت

چشم حتما 🙏😍😘❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
مامان منم ۷سال بچه دار نشد ولی بعد از ۷ سال من دنیا اومدم بعد از ۴سالم داداشم دنیا اومد 

الهی ک زنده باشی خانومی خدا نگهت داره برا مامانت منم ۷ ساله ک ازدواج کردم ۶ ساله منتظر نی نی هسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززززیز دلممممم

غصه نخور باباااا

انقد آدما بچه دار میشن بعد مثل چی پشیمون میشن

وقتی نمیشه ینی مصلحته خداست

بعدشم طفلک شوهرت منظوری نداشته که چون منتظره بچس اونجوری گفته

تو ام غصه نخور نذر حضرت علی اصغر کن مطمئن باش حاجت روا میشی

منم صلوات فرستادم برات

حالا اگررر همه ی این راهارو رفتیو نشد بیا منو به سر پرستی قبول کن هم سنم کمه هم ریزه میزه ام

19 سالمه قدم 167 

خویه؟  

دستمو ول نکن که زمین میخورم...

مردا همینن یکی از آشناهای ماهم بعداز ۱۲سال بچه دارنمیشدن چندبارعمل وانواع دکترا رفتن نشد که نشد یادمه برا بارچندم که آی وی اف کرده بودن زنه وقتی پریود میشه مرده میاد بالگد میزنه بهش میگه پاشو خودتو مسخره کردی زنه خیلی دلش شکست 

الان پسرشون سه سالشه 😍😍

انشاالله خدا دامن شماروهم سبزمیکنه

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    

امیدوارم به آرزوتون برسید فقط هیچی رو به زور از خدا نخواه و خیلی بهش فکر نکن زندگیتون تلخ میشه عزیزم، اگر خوشبختی بابت همین خدارو شاکر باش و انتظار نکش اگر خدا صلاح بدونه میده 

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️
عززززیز دلممممم غصه نخور باباااا انقد آدما بچه دار میشن بعد مثل چی پشیمون میشن وقتی نمیشه ینی مصل ...

پارسال عاشورا نذر دادم برا حضرت علی اصغر قیمه دادم ۷۰ تا غذا چقد باشورو شوق غذا درس کردم از صبح تا شب ولی نشد باز😭 با کمال میل مامانت میشم منم ۲۵ سالمه

خدا نکنه برام دعا کنید فقط این ماه نتیجه بگیرم بخدا داغونم دوستان

ان شاالله به حق فاطمه الزهرا نتیجه میگیری 

حتما باردار شدی خبرشو بهم بده❤

برامنم دعا کن شفا بگیرم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ان شاالله به حق فاطمه الزهرا نتیجه میگیری  حتما باردار شدی خبرشو بهم بده❤ برامنم دعا کن شفا ب ...

خدا کنه دعای تو بگیر برای من منم برات صلوات میفرستم همین الان برات دعا میکنم عزیزم حتما

پارسال عاشورا نذر دادم برا حضرت علی اصغر قیمه دادم ۷۰ تا غذا چقد باشورو شوق غذا درس کردم از صبح تا ش ...

وقتی چیزی نمیشه از خدا به زور نگیرش خوشگلم

اووووه سنت کمهههه کلی وقت داری😍😍😍😍

مامی شام چی داریم😃😃😃😃

دستمو ول نکن که زمین میخورم...