2777
2789
شما را نگفتم ،من میگم همه اقوام و دوستان خودم توقع دارن رایگان درست کنم براشون و تاحالا درامد نداشتم

من ماهی ۸۰۰ تا  یک تومن درآمد دارم خدا رو شکر مشتری ثابت هم زیاد دارم به آشنا و فامیل هم درست نمیکنم

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی اوایل کارتون چجوری مشتری جذب کردی و کارتو معرفی کردی ؟پیج اینستا دارین ؟

اوایل کارم همینجا تاپیک زدم با نصف قیمت آتلیه های دیگه درست میکردم وقتی دیدن کارم خوبه اونا به فامیل و آشناهاشون معرفی میکردن باز آشنا هاشون هم میامدن سفارش میدادن تلگرام گروه زدم هرکی آد بزنه یک عکس رایگان دریافت میکنه نفری ۵۰ آد میزنه فامیل و آشنا هاشون میارن گروه کم کم تعداد گروهم زیادشدن و مشتریام زیاد شدن

تا خدا هست به عالم چه نیازست