2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😍من چون پدرم نمیتونس پول قسطارو پرداخت کنه دادیم همسرم ولی اگ شما تونستین بردارین سهمتونو جهازتو ...

اها ممنونم عزیزم 😍 اخه من جهازمو تقریبا گرفته بودیم از قبل فقط چند قلم مونده که با همسرمه اون باید تهیه کنه من حرفم اینه میگم چون قسطاشو خودش میخواد بده باشه وام ازدواج منه عیب داره ریختم به حسابش با این پول هم بیشترش هم خرج شد تا الان همون وسیله هایی که باهمسرم بود خرید ی مقداری مونده فقط 

اها ممنونم عزیزم 😍 اخه من جهازمو تقریبا گرفته بودیم از قبل فقط چند قلم مونده که با همسرمه اون باید ...

اها پس اگر نیازی برای جهاز نخریدی خوبه که دادی بهش چون بیشتر برای زندگیتون مفید بوده عزیزم کار خوبی کردی 

اها پس کار ددستی کردم ریختم به حسابش؟ اخه همش پدرم میگه پول تو حساب خودته دیگه منم از ترس میگم اره و ...

اره عزیزم از الان جیبتونو جدا نکن 

این چیزا خوب یاد مردا میمونه