2777
2789

ربطی نداره من سر بارداری هام ویارام از زمین تا اسمون فرق میکرد ولی جنسیتشون یکی بود دختر

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته  اما هرگلی بوی خودشو داره صورتش همش جلوی چشامه توام زودتر اقدام کن تنهایی ادم رو دیونه می ...

درسته 

هرگلي يه بويي داره من ١٨ روز تو بيمارستان بالاي سرش نشستم ولي بازم رفت......

اين ماه اقدام ميكنم

درسته  اما هرگلی بوی خودشو داره صورتش همش جلوی چشامه توام زودتر اقدام کن تنهایی ادم رو دیونه می ...

متاسفم عزیزم من فکر میکردم ۳۶ هفته بچه کامله و میمونه منم ۳۵ هفته و یک روزم درد پریودی دارم به نظرت طبیعیه 

متاسفم عزیزم من فکر میکردم ۳۶ هفته بچه کامله و میمونه منم ۳۵ هفته و یک روزم درد پریودی دارم به نظرت ...

استراحت کن اگه علاعم زایمان زودرس داری امپول تشکیل ریه بزن وتوبیمارستان خوب زایمان کن من بیمارستانی که بودم ان ای سیو نداشت شاید اگه جای بهتری بودالان بچم زنده بود

استراحت کن اگه علاعم زایمان زودرس داری امپول تشکیل ریه بزن وتوبیمارستان خوب زایمان کن من بیمارستانی ...

من طول سرویکسم کمه می خوام برم بیمارستان خصوصی زایمان کنم خدا کنه تا ۳۸ هفته بمونه تا ۳۳ هفته هم شیاف پروژسترون داشتم 

درسته  هرگلي يه بويي داره من ١٨ روز تو بيمارستان بالاي سرش نشستم ولي بازم رفت...... اين ماه ا ...

خدابزرگه اما چیکارمیشه کردباقسمت نمیشه جنگید شاید قسمت ماهم اینجوربوده مطمعنم زود باردارمیشی وهمه غم وغصه هاازیادت میره