2777
2789
عنوان

قرص لاغری گیاهی هزال.

13401 بازدید | 26 پست

سلام. کیا این قرصو مصرف کردن و نتیجه خوبی گرفتن؟ خیلی تعریفشو شنیدم میخوام بخرم استفاده کنم چون چاره دیگ ای ندارم نمیتونم لاغر شم..تا عید میخوام  ۷ کیلو لاغر شم..اگه قرص دیگه ای مصرف کردین و بدون عوارض جدی بوده و نتیجه خوبی گرفتین ب منم معرفی کنین لطفا 🙏💜..

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروزه بلک اسلیم میخورم خوابم کم شده.... تپش قلبم دارم.... ولی میخوام سایز کم کنم البته یواشکی بف ...

خب اون شیمیاییه.. یکی از فامیلای ما  قرص خارجی مصرف میکرد ایست قلبی کرد ..ولی اینو تعریف میکنن نمیدونم ک اخه.. منم میخوام سایز کم‌کنم 

من دوروزه بلک اسلیم میخورم خوابم کم شده.... تپش قلبم دارم.... ولی میخوام سایز کم کنم البته یواشکی بف ...

از من میشنوی دیگ مصرف نکن ..تاثیر داشته؟

وای منم ۷کیلو باید لاغرشم تاعیدم نمیتونم. چون نمیتونم ولش کردم.اما دلم میخواد

من یواش یواش شامو گذاشتم کنار.. میخوام یه قرصی دمنوشی چیزی باشه تا سرعت لاغریمو سریعتر کنه ..وقت کمه

از من میشنوی دیگ مصرف نکن ..تاثیر داشته؟

آره اشتهام کم شده.... انرژیم زیاد شده راستش من چهارتا بچم باهم مریض شدن کمکم نداشتم بااین تونستم به بچه هامم برسم وقتهایی که کم بیارم میخورم رژیمم رعایت میکنم 89 بودم شدم 82

از کی شنیدی هزال خوبه؟ ۵شش سال پیش مامانم میخورد خوب بود. ولی قرصای الانو نمیدونم

خواهرشوهرم تو تهرانه .. خریده فعلا ۲ هفته هست مصرف میکنه.. میگه لاغر شده ۳ کیلو .. 

آره اشتهام کم شده.... انرژیم زیاد شده راستش من چهارتا بچم باهم مریض شدن کمکم نداشتم بااین تونستم به ...

چ خوب..اینم میگن قبل ناهار میخوری و نمیزاره جذب شه ..بیرون روی زیاد میشع 

قرص لاغری می‌خورید مصرف سبزیجات و مایعاتتون زیاد کنید.... مولتی ویتامین و ویتامین Eو قرص اهنم بخورید ...

دوس دارم برم پیاده روی ولی با بچه ۴ساله نمیشه..ورزشهای هوایی میکنم تو خونه.رژیمم نیستم ولی فقط شام نمیخورم ..ننیتونم پایبند رژیم باشم یا هرروز ورزش کنم.. گاهی وقتا اصلا حوصلم نمیاد برا ورزش