2777
2789
عنوان

دکتر لالوها قزوین

969 بازدید | 11 پست

لطفا هر کی میشناسدش کمک کنه اصلا یدونه تاپیک مناسب پیدا نمیشه.

لطفا تجربه زایمان با این خانوم دکتر رو اینجا به اشتراک بذارین تا خیلیا ک مثل من از زایمان میترسن خیالشون راحت بشه.

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله . مادر خیلی قبولش داره از قدیمی هاس. شما پیش ایشون میرید؟ میگن سخت نوبت میده اره؟

بله من تحت نظرشون بودم. هفته بعد هم زایمان دارم همه از عمل و بخیه هاشون تعریف میکنن ولی من خیلی از برش و بخیه طبیعی میترسم. بخاطرش میگم برم سزارین.

یک ماهه نوبت میده

من پیش ناهید بیات میرم. ارع یه فسقلی ناخاسته . ولی اگه جواب سونوم خوب نیاد باید دکتر و بیمارستانم رو ...

انشاله ک جوابش خوب میاد.

ناهید بیات کدوم بیمارستان هستن؟

تو رو خدا پیش این خانوم نرید .اسم الکی در کرده .با مریضاش مثل مشتری رفتار می‌کنه .ذره ای عاطفه تو وجودش نیست .من پارسال تحت نظر این خانوم بودم تا ماه هشتم بارداری .

ماه هشتم بدون هیچ اطلاع قبلی گفتن من زایمان تو نیستم ،مسافرتم .می‌نویسم کس دیگه انجام بده ولی خیالت راحت ،همه چیت خوب و تحت کنترله .حتی وزن کشی بچه رو هم برام ننوشت .هفته ۳۶ من با عفونت ادراری شدید ،دفع پروتئین و نوزاد کم وزن ( به خاطر داشتن عفونت ،بچه رشد نکرده بود ) زایمان زودرس داشتم با بچه کم وزنی که رفت داخل دستگاه .بهم گفتن یعنی دکتر تو متوجه عفونت ادراری تو و کم وزنی بچه نشده بود .خدارو شکر بچم سالمه ولی من روزهای وحشتناکی رو پشت سر گذاشتم به خاطر بی مسئولیتی این خانم .حلالش نمیکنم و فقط به خدا واگذارش کردم .😔