2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید از تجربیات خودتون بگین چجوری میتونم کاری کنم پسرم هر سه یا ۴ساعت شیر بخواد. الان هر ساعت شیر میخوره که دکتر گفت گرسنه نیست و رفلاکس مکیدن هست و زیاد شیر خوردن عوارضی مثل سوهاضمه و نفخ و... داره. خوابشم خیلی کمه و نهایت یک ساعت میخوابه. سعی میکنم بعد شیر خیلی بغلش کنم و کامل آروغشو بگیرم ولی فایده نداره. 

حالا میخوام بین شیر خوردنش فاصله ی دوساعته بدم بعد بیشتر کنم تا ۴ ساعت. ولی اجازه نمیده و سر هر ساعت شدید گریه میکنه. اولش با پستونک و بغل و تکون و جغجغه و ماساژ نیم ساعتی تحمل میکنه ولی بعدش انقدر گریه میکنه تا کبود میشه و نفس کم میاره. شما چیکار کردین تا فاصله ی شیر خوردنش درست باشه؟ چه پیشنهادی دارید گریه هاش کمتر شه؟

برای دخترم که خودش کم شد الان شده ۲ساعت یا حتی بیشتر .تقریبا ۲ماهشه . تا اون هفته دائم س....نم تو دهنش بود

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تا ۹ ماهگی خوب بود چون پستونک و شیر خشک میخورد شبا میخوابید چند ساعت ، اما بعد اون دوتاشم نخورد الان آویزون منه یهو دیدی چند ساعت خوابید یهو هم دیدی تا صبح چسبید ب من😦

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

اینقدر هم به حرف دکترها نباشبن، عروس عمه ام فوق تخصص کودکه، اینقدر از این اسکول بازی ها داورد که الان دختر دو ساله اش رشد نکرده، بچه دو ساله به جز شیر و سوپ هیچی نمی خوره اصلا بچه با قاشق و غذاهای دیگه اشنا نیس اندازه بچه سه ماهه است قد و وزنش، چون مادرش با ساعت شیر داده 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
شیرشو بده بخوره بچرو اذیت نکن خوابشم حالا حالاها تنطیم نمیشه 

والا من از خدامه هر وقت شیر خواست بهش بدم ولی زود به زود دلش میخواد دکتر میگه معلومه گرسنه نیست بعد نیم ساعت هنوز معدش خالی نشده که گرسنه شه و اسیب زاست اگر شیر زیاد بدم. موندم چیکار کنم

فکر می کنی بچه ربات ادم بزرگا هم والا این همه هماهنگ نیستن گرسنگی مگه دست ادمه، شاید شیرت کم چربه که ...

اره والا واسه بچه خیلی سخته. شیر خشک میخوره. دکتر میگه حداقل باید دوساعت فاصله بدی معده خالی شه