2777
2789

من روز ۱۱ سیکلم سونو انجام دادم.دکتر گفت ضخامت رحم ۵ هست.بعد برام قرص استرادیول ۲ میلی گرم ۱۰ تا دونه نوشت و گفت روزی یک دونه بخور و روز ۷ ام یعنی پنج شنبه دوباره بیا سونو انجام بدم....الان خیلی نگرانم.‌..امیدوار باشم ک بهتر میشم یا نه

تا پنجشنبه ۲ روز بیشترنمونده....آخه چجوری این قرص ۲ روزه میخواد اثر کنه(البته ۳ روزه چون دیروزم خوردم)

اینقد ناراحتم ک حد نداره...مثلا این ماه میخواستم آی یو آی انجام بدم

ضخامت کم باشه نمیشه

اسی جان لطفا جوابمو میدی من روز موعدم  لک قهوه ای دیدم وبعد پری نشدم الان ۳ روزه میگذره 

همیشه منظم بوده پریودیم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

ضخامت آندومتر باید پیگیری شه 

هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸تا ۱۳ خوبه

قرص میخوری خوب میشی نترس

استرس برات سمه

خدارو شکر کن اندومترت ضخیم نیس که اونوقت چاره نداشت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
۸تا ۱۳ خوبه قرص میخوری خوب میشی نترس استرس برات سمه خدارو شکر کن اندومترت ضخیم نیس که اونوقت چاره ...

یعنی تا دو روز دیگه خوب میشه؟😢😢

نمیخوام این ماه رو از دست بدم.آی یو آی داشتم مثلا

اسی جان لطفا جوابمو میدی من روز موعدم  لک قهوه ای دیدم وبعد پری نشدم الان ۳ روزه میگذره  ...

وایسا ۴ روز دیگه بگذره بعد تست بارداری بده اگه پری نیومد

شاید لک پریودی بوده شایدم لانه گزینی

الانم اگه تست بزنی امکان داره نشون بده ولی ۴ روز دیگه جوابش قطعیه

وایسا ۴ روز دیگه بگذره بعد تست بارداری بده اگه پری نیومد شاید لک پریودی بوده شایدم لانه گزینی ...

الان ۳ روز ازپریودم گذشته 😭😭😭 من چیکارکنم دلیل دیگه ای جزحاملگی نداره مث نوسان هورمونی یااسترس وکیست؟لطفا بگو

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
یعنی تا دو روز دیگه خوب میشه؟😢😢 نمیخوام این ماه رو از دست بدم.آی یو آی داشتم مثلا

چقد انرژیت منفیه اخه یکم روحیه داشته باش

ملت میلیون میلیون خرج میکنن نتیجه نمیگیرن مثل شما زانوی غم بغل نمیکنن

انقدرم موضوع حاد نیست که بخاطرش تا این اندازه ناامیدی همون استرادیول راحت اندومتر رو ضخیم میکنه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....