2777
2789
عنوان

ی کار خوب تو خونه میخوام

282 بازدید | 29 پست

سلام

من شدیدا نیاز روحی ب کار کردن و فعالیت دارم ولی چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون خونه برم اینه ک میخوام از کارهایی بلدم استفاده کنم اما نمیدونم چطوری 

کیک بلدم درست کنم

ترشی و مربا درست میکنم ن همه مدلا ولی یکی دومورد خوب میتونم

تو گل کاشتن هم دستم خوبه

لطفا راهنماییم کنید چطوری و کجا استارت بزنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تبلیغ وی می‌کنی تو تاپیکا 🙄 واسع هر موضوعی میگی من کمکت می‌کنم !  کنجکاو شدم بدونم تبلیغ ...

نه گلم تبلیغ نمیکنم،کسانی که درمورد عارضه های پوست ومومیپرسن جواب میدم چون دورهاشو گذروندم🤗

وبه کسانی که دنبال کارآنلاین هستن کارم رومعرفی میکنم!

خب نی نی سایت برای تبادل نظروکمک هست دیگه،مگه نه؟!

یامثل بعضیافقط بخونم ردشم؟😜

منظور گفتم اگه خواستین فروشنده بشین یاپیج بازکنین میتونم کمکتون کنم

چ خوب ممنون

من تو خونم گل خیلی دارم ولی گونه هاش کمه فقط پتوس قاشقی و یخی همین

چنتا پتوس و قاشقی قلمه گرفتم گفتم اماده داشته باشم

خوشحال میشم کمکم کنید

درصمن اصلا نمیخوام فامیل و... بدونن حمایت نمیکنن فقط حرف میزنن

شوهرم هم خیلی مشغله داره زیاد نمیتونه کاری برام انجام بده

در این مورد چیزی ندارم اگه پیج گل دارید بهم بدید بیام اونجا

پیج گل ندارم ولی اگه خواستین فروشنده بشین بگین بهم،بدون سرمایه هست،یعنی لازم نیس جنس انبارکنی خونه،هروقت مشتری خواست ثبت میکنین ازسایت برسه دست مشتری،همون جاهم سود خودتون روبرمیدارین

منم دلم میخواد کسب و کار خونگی بزنم مخصوصا دوخت سرویس آشپزخونه چون بلدم ولی شوهرم نمیزاره پیج بزنم براهمون دلم نمیخواد سروع کنم😪

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚