2777
2789

من پام جوش میزنه بخصوص کشاله رونم... اصلا افتضاحه... تیغ که اصلا به پوستم نمیسازه تا میزنم به پام، وقتی میخواد در بیاد به شدت خارش میگیرم و پوستمم توت فرنگی میشه و چون پر مو هستم ، کلفتش میکنه... از پودر موبر الان استفاده میکنم باز همینه و جوش میزنه... کرمم امتحان کردم همینه... ساق پاهامم صاف نیست ... یعنی تو حسرت یه پای صاف موندم... انگار همیشه لک داره و جای جوش...مثلا وقتی شی میکنم جای موعه هست انگار...لیزر نمیتونم برم... اپیلاسیون میرم یکم بهتر میشه ولی بازم هم جاش میمونه و هم جوش میزنه... چکار کنم؟ اسکراب خوبه؟ چه مارکی بگیرم؟ قیمتش مهم نیست فقط این پاعه من درست بشه😢

Army_forever💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر چرا نمی‌تونین برین؟ بهترین راه مشکل شما لیزره چون فولیکولیت دارین و با انواع روشهای شیو مو باز هم محل رویش موهاتون جوش میزنه و پوستتون حساسه. پس باید موهاتون دیگه درنیاد و راه اینم لیزره.

فعلا می‌تونید از پودر یا اسپری موبر استفاده کنید که اگه روش کار رو بلد باشبن کمترین حساسیت رو ایجاد میکنه و پوستتون صاف و نرم میشه و احتمال جوش زدن خیلی پایینه. بعد از شیو هم ژل التیام بخش سینره بزنید که از التهاب پوستتون جلوگیری کنه. 

افترشیو تا حالا استفاده کردی بعد ژیلت؟

من پوستم حساسه اگر یه مو ازم‌کنده شه جاش جوشه 

ژیلت میزنم اونم خیلی زود ب زود نه تقریبا هفته ای

بعدش افترشیو میزنم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
واسش دلیل منطقی بیار صحبت کن بگو ضرر نداره

گفتم اصلا اثر روش نداره

میگه اپیلاسیون خوبه

آخه رو خودش جواب داده

مامانم خیلی پر مو بوده بعد یه دو سال میره بعد قشنگ ۸۰ درصد موهای پاش دیگه در نمیاد

Army_forever💜
مامانم نمیزاره

عزیزم خب پوستت خشکه خواهر من...

بعد از پودر موبر با روغن گل سرخ یا روغن بنفشه یاروغن زیتون بدون بو پوستتو چرب کن عالیه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

افترشیو تا حالا استفاده کردی بعد ژیلت؟ من پوستم حساسه اگر یه مو ازم‌کنده شه جاش جوشه  ژیلت می ...

عه نه نزدم تا حالا

برم داروخونه بگم افترشیو زنونه میخوام؟ چه مارکی خوبه؟ چه تاثیری داشته؟ خارش نداری دیگه؟

بخدا جواب بده دعات میکنم پدر پوستم در اومده حتی بیکینیمم جوش میزنه

Army_forever💜