2777
2789
شماهم شنیدین درموردش؟؟؟اطلاعات داری کامل بگو واسمون ..من چندتا مطلب خوندم خیلی باحاله

نه عزیزم اطلاعات خاصی ندارم، منم خیلی شنیدم که این تجربه رو داشتن و توصیفش از کسی که تجربشو داشته برام جالبه

بعضیا میگن لحظه برگشتشون به بدن احساس درد داشتن یا شنیدم بعضیا میگن خیلی از بدنمون دور شدیم برای برگشت به بدن بسختی تونستیم راهمونو پیدا کنیم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
بااختیارخودم بود اره میدیدم ولی خیلی بد بود همیشه باوحشت ازخواب بیدارمیشدم

اگه چندتا سوال دیگه در این زمینه بپرسم ناراحت نمیشی، جوابمو میدی؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس عزیزم نه

جن یا موجودات عجیب غریب رو به وضوح می بینی؟ بصورت کامل؟ میتونین با هم حرف بزنین؟ چیزی ازت نمی پرسن؟ اذیتت میکنن؟ اگه آره اذیتشون به چه صورته؟ تو عالم پرواز همه جا هستن یا فقط جاهای خاص؟ مثلا اگه جایی بخوای بری اراده میکنی؟ مثلا تو ذهنت میگی میخوام برم خونه دایی اونوقت بعد خودتو اونجا می بینی؟ 

ببخشید سوالاتم زیاده

اگه دیدی مشکلیه و دوست نداشتی جواب نده عزیزم

جن یا موجودات عجیب غریب رو به وضوح می بینی؟ بصورت کامل؟ میتونین با هم حرف بزنین؟ چیزی ازت نمی پرسن؟ ...

نه توواقعیت ندیدم امابابرداشتن وسایل تاهمین الان خیلی اذیت کردن حتی جابجایی.توخوابام گاهی گیرمیکنم اماچشمامو میبندم میگم بخودم بیدارشو بیدارشو اونقد میگم تامیشه 

حرفی ندارم🤐
نه توواقعیت ندیدم امابابرداشتن وسایل تاهمین الان خیلی اذیت کردن حتی جابجایی.توخوابام گاهی گیرمیکنم ا ...

مرسی که جواب دادی عزیزم

تو عالم خواب هم می بینیشون ؟

با تمرین به این مرحله رسیدی؟ یا اتفاقی؟ 

در کل احساس خوبی داره یا نه؟ 

یه سوالم دیگم دارم ممنون میشم اگه اطلاعی داری جواب بدی

من هراز گاهی خیلی کم پیش میاد وقتی دراز کشیدم و اطرافم سکوت مطلق باشه احساس میکنم دارم میچرخم(مثل پنکه سقفی) ولی اینکه روح بخواد از جسمم جدا بشه نه، یه بار تو همین سایت یکی در همین موضوع تاپیک زده بود سوالمو که ازش پرسیدم گفت آمادگی اینکار رو داری با تمرین میتونی بنظر شما حرفش درسته یا توهم منه که می چرخم

البته من پیگیر این موضوع نیستم که بخوام انجامش بدم چون بشدت میترسم 

مرسی که جواب دادی عزیزم تو عالم خواب هم می بینیشون ؟ با تمرین به این مرحله رسیدی؟ یا اتفاقی؟  ...

منم مثل خودت میترسم وگرنه خودم متوجه میشم که خیییلی پتانسیل دارم واسه این چیزا اما نمیخوام چون میترسم توام امتحانش نکن من خیلی سال پیش بادوستام احضارروحو اینامیکردیم اماواقعا عواقب بدی داره دیگع انجام ندادم 

حرفی ندارم🤐