2777
2789

یادتون هست کی بود و چیکار کردین باش😍💯 

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

دادم شوهرم اونم پول خودشو گذاش اجاره خونه دادیم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیس 

فقط یادمه که ۱۷ سالم بود و همزمان دانشجو بودم 

سال ۸۸ یا ۸۹ توی دفتراسنادرسمی کارمند بودم 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

من انقد پولام مثل برق و باد میره که اصلا نمیدونم کی خرج چی میکنمشون!

تازه من خرجای درست حسابی میکنم

مثل درست کردن دندون و دکتر پوست و کادوهای مناسبتای مهم و دوره های روانشناسی و اینا

یعنی هیچ پولی واسم نمیمونه که باهاش عشق و حال کنم یه رستوران گرونی یا مکان تفریحی جایی برم

فوقش بتونم یه کم با پس مونده های پولم یکی دو تیکه لباس بخرم

نه چون حقوق نمیگیرم اونجوری که بدم سر کار ولی خب آره میرفتم با حقوقم دل و میروم به دریا هر جی میخواس ...

افربنن بهترین کارو میکردی 👌👌💯😌

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون