2777
2789
عنوان

چرا با بعضی ها .....

168 بازدید | 20 پست

چرا با بعضی ها که حرف میزنی حال آدم گرفته میشه ...یجورایی انگار آدم مریض شده باشه ...یهو حال خوب آدم بد میشه ....چرا ؟؟ آیا همچین تجربه هایی داشتین خواهریا ؟؟ چیکار میکنید یا چه راهی بهتره با اینا ...خب یه موقع هست مجبوره آدم واسه کار یا اطلاعات یا هرچی با اینا بحرفه......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتروقتا مشورت بدک نیس با دوستان یا آدمای پخته وباتجربه

امابیشتروقتا من باخداابیشتر میحرفم حس خیلی خوبی هستش واسم هرشب ساعتای 2به بعد فوق اعاده تغییرمیکنه حالم 😐کافیس ادم ازته دلش باخداش بحرفه و هرجا اشتباه کرده احضارندامت بکنه خداخیلی مهربونه وگرهگشا😍فداشبشم

کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹

به اینجور افراد میگن دزد انرژی.... 😕 حال خودشون خوب میشه... 😕

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

تامیتونی باادمای بیجنبه وپرادعا وعقده ای ومنفی بین اصن حرفی نداشته باش متنفرم از ادمای بظاهرخوب ورفیق ولی فکرشون شب وصبح همش منفی.ایجورادما انگارعقده دارن تازنده ن

کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
تامیتونی باادمای بیجنبه وپرادعا وعقده ای ومنفی بین اصن حرفی نداشته باش متنفرم از ادمای بظاهرخوب ورفی ...

مثلا طرف تو حرفاش مرتبا از دیگران بد میگه و از خودش تعریف میکنه       ...این یه مورد ....

مثلا طرف تو حرفاش مرتبا از دیگران بد میگه و از خودش تعریف میکنه       ...این یه ...

ادمای بدگو زیادن فداسرت بابا محل نذار حتی احترامم نذاربچنین اشخاصی ..بخندوردشو..وقتتوصرف آدمایی بکن ک طرزفکرشون وشخصیتشون حسابی واست عزیزباشه وارزس وارامش بده بخودت وشادباشی ازداشتنشون😐😑😐👌👌بزرگترین چیزیکه داروندارآدموبه فنامیبره افکارمنفیشه👆👌

ممنون عزیز دل        

خاهش زنده باشی دوست بزرگوار ..من پسرم لطف دارید

تو میتونی قوی باشی انقدر که وقتی جلو پات سنگ افتاد دستو پاتو گم نکنیو دلت نلرزه و با کله پرت شی کف زمین آسفالت شده،تو باید بلند شی و لباستو بتکونی و به مسیرت ادامه بدی...

تو با گذر زمان یاد میگیری دنیا پر از فراز و نشیبه و سرشار از آدمایی که میانو میرن تا تو درس بگیری!!!!

تا بتونی سرتو بالا بگیری و بگی آره من بزرگ شدم!!

👏

ممنون عزیز دل        

همیشه بخند،
ازته دلت بخند

شادبخند

خنده
دشمناتو دستپاچه میکنه😐😑😑😊✊👏👏👏

ذهن ما مانند يک تلويزيون با صدها شبکه است و اين ما هستيم که تصميم ميگيريم روی کدام شبکه باشيم!

شبکه رنجش

شبکه نفرت

شبکه محبت

شبکه شادمانی

شبکه برنامه های تکراری!

تصميم ما کنترل ماست...!