2777
2789
نه فکر نکنم خوب هر چله جداست دیگه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8011486/ختم۲۰۰۰آیت-الکرسی-هدیه-به-خانم-فاطمه-زهرا-سلام-الله-علیها

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من برای قبولی تو رشته تاپ برای پسرم گرفته بود به لطف خدا بله قبول شد 

خداروشکر اتفاقا منم واسه قبولی دخترم میخوام چله بگیرم دعا کنین قبول شه خیلی استرس دارم

برای قبولی دخترم ریحانه تو کنکور میشه دعاکنین🥰🥰
والا من چهل روز برای چهل شهید صلوات گفتم یعنی هر روز به اسم یکی گفتم چهل تا ...تا چهل روز شد

عزیزم یعنی روز چهلم حاجتتو گرفتی ؟اسم شهدا40تا از کجا پیدا کنم ؟

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
عزیزم یعنی روز چهلم حاجتتو گرفتی ؟اسم شهدا40تا از کجا پیدا کنم ؟

نه روز چهلم نه یه چند هفته بعدش اسم هر شهیدی که به ذهنت میاد بنویس من از اول اسلام تاحالا اسم هر شهیدی که ذهنم اومد نوشتم تو کاغذ چسبوندم دیوار آشپزخونهدکه هم جلوی دیدم باشه یادم نره هم بخونم دیگه الان هم سر جاشه براشون گاهی صلوات میگم مثلا اسم اولین شهید اسلام‌عمار یاسر سمیه حضرت قاسم علی اکبر علی اصغر حضرت زهرا یا شهید هادی شهید حججی و.......

نه روز چهلم نه یه چند هفته بعدش اسم هر شهیدی که به ذهنت میاد بنویس من از اول اسلام تاحالا اسم هر شهی ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی و جواب دادی 😍😍

یک دنیا ممنون عزیزم 🙏❤

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️