2777
2789
عنوان

امکان بارداری در پریودی

473 بازدید | 32 پست

مایع منی نزدیک واژن زن ریخته شده باشه و روز چهارم پریودی هست (سیکل عادت ماهانه پنج روزه هست) امکان بارداری هست؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو یه کتاب خوندم امکانش هس و حرامه اون بچه نمیدونم راسته یان

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
تو پریودی نزدیکی میکنید؟

خییییر

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

خیلی کم

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             
نزدیک واژن؟ خب اسپرم بدبخت با تاکسی قراره بره تو؟😐

😂😂😂😂😂

واژن یه حالت جارو برقی داره  مکش داره میکشه داخل

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

اره هست ومیگن خیلی بده

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

خب رحم حالت مکش داره. پیش اومده برا خیلیا

واژن یه حالت جارو برقی داره  مکش داره میکشه داخل

دیگه نه وقتی بیرون ریخته شده باشه که نهایت نزدیک دهانه ی رحم که اونم باز داخل حساب میشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...