2777
2789
عنوان

من و دختر کوچولوم مهسا!

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 44 پست
سلام دخمل منم 7 ماهگی اولین غلت رو زد و دکتر گفت اشکال نداره،سینه خیز و چهار دست و پا هم اصلا نرفت،یهو راه افتاد. بچه ها خیلی با هم متفاوتند مقایسه نکنید
مثل کبریت حالتی غریب دارم ... انگار که میدانم ساخته شده ام تا بسوزم ... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان نی نی هنو اول راهی هر چی بزرگتر میشن وابسته تر میشن و میخوان فقط باهاشون بازی کنی و به چیز دیگه ای توجه نکنی
باید یکی دو سال شایدم 3 سال به هیچکدوم از فعالیتهای گذشته که داشتی نرسی چون بچه بیشتر از اونیکه تصور میکنی به توجه و مراقبت نیاز داره منکه جز رسیدگی به دخترم و مرتب کردن خونه و غذا پختن واسه هیچکار و فعالیتی وقت ندارم
پس این مامانایی که هم بچه داری می کنن هم کار می کنن چطور برنامه ریزی می کنن؟ من از صبح که مهسا بیدار میشه فقط باید به خودش برسم و براش غذا آماده کنم به هیچ کار دیگه ای نمیرسم. شوهرم میگه خیلی به خودت وابستش کردی اما من سر در نمیارم دختربچه هفت ماهه رو چطور میشه نگه داشت که به مادرش وابسته نباشه؟!!!!!!!!!