2777
2789
عنوان

کسانی که داغ فرزند دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 66 پست
چرا فوت شدن؟

جریانش طولانیه وقتی پنج ماهش بود میرن مهمونی اونجا بهش خیار میدن اون پوست کلفت خیار رو میکنن وسطشو میدن دست بچه نگو خیار میپره به ریش طفلکی بدجور عفونت میکنه ماهها بستری شد سختی کشیدیه چند ماه خوب میشد دوباره عفونت میکرد  دیگه ریش از کار افتاد ۷ سالش شد دیگه دووم نیاورد😭 چهرش عین فرشته ها بود با خواست خدا خودش هم فرشته شد پر کشید 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جریانش طولانیه وقتی پنج ماهش بود میرن مهمونی اونجا بهش خیار میدن اون پوست کلفت خیار رو میکنن وسطشو م ...

دلم گرفت براش 🥺

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

دخترم بعد از ۱۶ روزگی حالش بد شد بردم دکتر و بستری شد.۴۲ روز بستری بود دوبار ایست قلبی کرده بود ولی بازم برگشت.قبلا خیلی حالش بدتر میشد ولی این دفعه نمیدونم چی شد .حالت تهوع داشت.بردم دکتر.دارو داد گفت اگه تا فردا خوب نشد بیار بیمارستان.ولی دیگه بالا نیاورد.ساعت ۹ شروع کردم به غذا و دارو دادن.فقط یه داروش مونده بود.اومدم باهاش بازی کنم که بخنده.که یه مرتبه شروع کرد به لرزیدن.همش به ۲۰ ثانیه نکشید و .....

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

پونه اسم دخترم بود.در ضمن من با دخترم بازی میکردم که بخنده اون لحظه اخر.اما نخندید و پرواز کرد.ولی روزی که از سردخانه گرفتیم که بشورنش وقتی از داخل اون کاور بیرون اوردمش همون خنده همیشگی روی لباش بود.بچم اخرین خاستمو انجام داده بود😭😭😭

خدا بهت صبر بده خیلی سخته منم داغ دیدم  یکسال گذشته ولی هرروز بدتر میشم دارم دیوونه میشم.

وای که خود خدا صبر بده.خیلی سخته.امیدوارم که خدا به دلت ارامش بده🥺🥺