2777
2789

سلام خانمای عزیزم من سه ساله بصورت وحشتناک صورتم جوش میزنه هرروزم بیشتر میشه دوسال پیش دکتر رفتم راکوتان داد گفت ۱۵ روز بخور خوب میشی بعد ۱۵ روز ول کردم جوشا برگشت الانم بچه شیر دارم نمیتونم بخورم یکسال قبل رفتم برام ازیترومایسن ۵۰۰ داد نخوردم چون شیرم کم کرد الان میخورم شب یدونه ولی اصلا تاثیری نکرده تازه امروز دوباره ی عالمه جوش زدم چکار کنم😭😭؟ 

چون بچه داری خونگی و گیاهیی رو امتحان کن ضرر نداره من الان بخوام بگم  خیلیه و اینکه نمیدونم چ نوع پوستی دارید ولی اگه خواستی بگو لینک کانالمو بدم همش رو اونجا میزارم

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روتین پوستی گلم 

پن یا ژل یا فوم مخصوص پوست چرب و جوش دار درمالیفت بگیر واقعا عالیه

تونر اگه صورتت خیلی چرب و جوش داره فارابن مدل روغن درخت چای اگه چرب نیست زیاد ویتالیر مدل اکتیویت یا درمالاین مخصوص پوست چرب 

ضدجوش نیاسینامید اوردینری یا فارماسی یا آیسس ( ایرانی نیستند) اگر قیمت مناسب میخوای ضدجوش فارابن ( میتونی از دکتر داروساز که تو داروخونه هست هم کمک بخوای تا ضدجوش مناسب پوستت رو معرفی کنه) 

آب رسان درمالیفت یا وچه ( حتما آبرسان استفاده کن تا جای جوشات لک نشه و منافذ پوستیت بیشتر نشه)

منم قبلا راکوتان می‌خوردم ولی گذاشتم کنار 

اگه تونستی برای ضدجوش هزینه کن تا تأثیرش بیشتر باشه 

رژیم غذاییت هم رعایت کن چیزای چرب و گرمی و شیرین یه مدت زیاد نخور