2777
2789

کسی بیمه بدنه کرده ماشینشو و خسارت گرفته باشه.الان بیمه ی ایران از همه گرونتره ولی موندم واقعا ارزش داره بیشتر بدم یا نه برم بیمه کوثر یا پارسیان یارازی بکنم که ارزونترن ولی مدعی هستن همون قدر خسارت میدن توتصادف و سرقت و اسید پاشی و خط کشی .لطفا اگه کسی تجربه ای داره اینجا بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا تورو مسخره کردن ک سردرنمیاری ها و بهت اهمیت ندم☺️

تو همونی نیستی که شوهرت تو رو با تیپا انداخت تو کوچه الان یادم اومد خب تکلیفت معلومه .برادراتم جلوی شوهرت زده بودنت الان یادم اومد اسمت عاطی بود بعد این قدر دروغ گفتی همه مچتو گرفته بودن الان یادم اومد خوب فکر کنم یکی ازاون چوبها خورده تو سرت مشکل پیدا حردی مقصر نیستی والله