2777
2789

استفراغ شیر سالم با جهش 

مالیدن صورت 

دستش رو دهنش بکنه

تو خواب انگار چیزی میخوره 

یهو گریه میکنه و....

نگران نباش رفلاکس چیز خاصی نیست با دارو خوب میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

رفلاکس نگرانی نداره که

کوچولوت چند وقتشه

رفلاکس تو نوزادان رو سرچ کن تو گوگل

شیر مادر رو میخورن بالا میارن چون به نسبت شیر خشک رقیق تره.

شیر خشک رو به نسبت شیر مادر کمتر بالا میارن.

تو بیداری شیر نمیخوره ولی تو خواب بهتر میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفراغ شیر سالم با جهش  مالیدن صورت  دستش رو دهنش بکنه تو خواب انگار چیزی میخوره  ...

استفراغ نداره

ولی بقیه رو داره

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
رفلاکس نگرانی نداره که کوچولوت چند وقتشه رفلاکس تو نوزادان رو سرچ کن تو گوگل شیر مادر رو میخورن ب ...

۵۶ روزست

شیر می خوره ولی گاهی با غر هی ول می کنه و هی می خوره

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
۵۶ روزست شیر می خوره ولی گاهی با غر هی ول می کنه و هی می خوره

خب تو ایم سن کولیک داره نشانه ها شبیه رفلاکسه ولی کولیک تا سه ماه و نیمه رفلاکس از ۴ ماه به بعد کولیک تا ۳ ماه و نیم خودش خوب میشه من برای کولیک به پسرم پدیلاکت و گریپ میکسچر میدادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲