2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک

47 بازدید | 8 پست

استرس دارم خفه میشم ب نوزاد شش ماهه یه کوچولو موز دادم میگم چیزیش نشه  

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من از چهار ماهگی میخورد ژله دنت موز میوه های نرم مگر اینکه به معدش نسازه مثلا اسهال یا یبوست بگیره وگرنه مشکلی نداره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
  مال من از چهار ماهگی میخورد ژله دنت موز میوه های نرم مگر اینکه به معدش نسازه مثلا اسهال ...

عزیز دلم نوش جونش شکمو جان  

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
اخه هنوز غذاش شروع نکردم

ن نگران نباش.فقط الویی چیزی بخور ب بچه شیر بده ک رو دلش نمونه موز یکم سنگینه.

من چهارماهم بود مامانمینا کله پاچه میخوردن دیدن من هی لب و لوچمو بهم میزنم خوششون اومده مغز گوسفند دادن بهم....خخخ دیگع سنگین تراز این نداریم ک.😂😂😂😂

ن نگران نباش.فقط الویی چیزی بخور ب بچه شیر بده ک رو دلش نمونه موز یکم سنگینه. من چهارماهم بود مامان ...

شیر خشک میخوره...عزیزم مغز گوسفند😂😂

شیر خشک میخوره...عزیزم مغز گوسفند😂😂

اره بابا خورده بودم دنبال بقیشم میگشتم اونم تو تابستون....خخخ شکمو بودم من.اگر بالا نیاورده و امروز شکمشم کار کرده دیگه دفعم کرده..گوشت بشه ب تنش

اره بابا خورده بودم دنبال بقیشم میگشتم اونم تو تابستون....خخخ شکمو بودم من.اگر بالا نیاورده و امروز ...

عزیزم مررسی اومدی دلم اروم شد😘