2821
2789
عنوان

خیانت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 62 پست
نه میدونم متاهل نیست ازاین بابت میدونم

از کجا؟اخه راستش ی دختری با شوهر من دوس بود دوماه واقعا از من خبر نداشت بعد ک خودم بهش زنگ زدم گفت باور کن اصلا احتمال ندادم متاهل باشه

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجور متوجه شم واقعاموندم.قبلابیشترابراز علاقه میکردولی حالا وفتی عکسمومی بینه بیشتر میگه

عقلت نمیرسه بازیچه ای فقط؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

شاید کار داره سرش شلوغه خب... البته که تاکید میکنم دلتو به این روابط گرم نکن چون عجیب نیست که در ارتباط باشن چون دید دختر که یدونه رو میخواد با پسر خیلی فرق داره دیدن که میگم

مردا هردختری که باهاش قبل ازدواج در ارتباط اکثرا در نود و نه درصد مواقع برای حال خودشون میخوان و مثل اسباب بازی چندتا دارن. اون یک درصد هم احتمالا عاشق شدن خانواده مخالفه... وگرنه خیلیاشون فقط برای خوشگذرونی 

عقلت نمیرسه بازیچه ای فقط؟

بهشم میگم میگه ب مرگ خودم دوستت دارم وواقعا وقت نمیکنم سردهم نشدم فقط شیفتم ودرگیرم برااین کم میام.سرم خلوت شد حتما خودم دوباره زنگ میزنم درستش میکنم

بهشم میگم میگه ب مرگ خودم دوستت دارم وواقعا وقت نمیکنم سردهم نشدم فقط شیفتم ودرگیرم برااین کم میام.س ...

تو دیگه پیگیرش نشو

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
یعنی اصلا بهش پیام ندم؟

ن

چن سالته

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)