2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه نتیجه نگرفتم ولی اعتقاد دارم بهش

باورتو درست کنی هرچی بخوای جذب میکنی

قدرت ذهن فوق العاده ست

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

کلاسای پولسازی محمدبصیری شرکت کن عالیه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

من خونه و وسایل .... و شغل پول نتیجه گرفتم همه مادی بودن یعنی 

من کتاب اینا نخوندم یعنی نمیتونم قوانین بگم من با تصور رسیدم. ماشین هنو ندارم 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
کلاسای پولسازی محمدبصیری شرکت کن عالیه

خودت نتیجه گرفتی؟؟؟!!!!!شرکت کردی؟؟؟من اونموقع ک اوایل اومد گوش دادم 8جلسه رو اصلا ننیجه نگرفتم ولیخودم قانون جذب هرچی خواستم شدم قبلش

اونموقع میگفت ک فلان قد ادم اومدن پیشم ولی حتی ی نظر منفی هم نبود راجبش چه برسه مثبت 

❄️🌬
چجوری؟؟میشه توضیح بدی کارای خودتو؟؟

یعنی مطمعن بودم میرسم اصلا جای سوال نداشت حتی اگه کسی می‌گفت این هدف دوره ‌. چون من خانوادم پولدار نبود حتی خونه نداشتیم و مستاجر بودیم از اول زندگی. و نمیشد یه دختر تو سن من بدون پارتی به شغل الآنم برسه ولی من اصلا تو ذهنم تصور میکردم و فاصلش یادم میرفت

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون