2777
2789
عنوان

برای دلم فاتحه بخونین

130 بازدید | 15 پست

سلام. من خیلی محکمم اونقد که خیلی کم گریه میکنم حس ششم قوی دارم میدونم قراره چی پیش بیاد برام اما یه بغض داره خفم میکنه کاش میتونستم گریه کنم خودمو خالی کنم نمیدونم چرا خدا این بازی رو باهام راه انداخته سنم کم نیست که بگم تجربه میشه اما انگار این تجربه ها دست از سر ادم بر نمیدارن کسی برام نموندهیچ کس جز خدا از اونم شرمندم حتی دیگه روم نمیشه نماز بخونم برای دلم دعا کنین که این بحران سخت زندگیمو زود از پیش بردارم🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم از قوی بودن. ۳۰سالمه مگه چقد عمر میکنم دیگه. دارم از درون منفجر میشم سخته نتونی با هیچ کس ح ...

اخه چرا اینقدر نا امید شدی 

موضوع دوست داشتن یا چیز دیگه ای هست 

اگه دوست داری بگو بتونم راهنمایت کنم 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
چرا نمیزنی اینجا که همه غریبن راحت باش. من یکبار حرف زدم تاپیکم پاک شد از بس توش پر از دغدغه بود

یه حسی بهم میگه نگو تحمل کن ودم نزن من هر چی میاد به سرم تقصیر خودمه از هیشکی ،از خداهم نمیتونم گله کنم بدترین حس دنیاست که نتونی کسی رو بعنوان عامل بدبختی هات مقصر بدونی

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
اخه چرا اینقدر نا امید شدی  موضوع دوست داشتن یا چیز دیگه ای هست  اگه دوست داری بگو بتونم ...

دوست داشتنه. اما من تموم زندگیمو گذاشتم وسط میشه خصوصی حرف بزنیم چون اینجا بگم تاپیکم میپره

یه حسی بهم میگه نگو تحمل کن ودم نزن من هر چی میاد به سرم تقصیر خودمه از هیشکی ،از خداهم نمیتونم گله ...

دقیقا منم همینطورم فقط حماقت و سادگی خودم الان وسط یه سیاه چالم ک فقط خدا میدونه تهش چی میشه

یه حسی بهم میگه نگو تحمل کن ودم نزن من هر چی میاد به سرم تقصیر خودمه از هیشکی ،از خداهم نمیتونم گله ...

اگه دلت خواست باهام حرف بزن. همیشه شرایط بدتری هم هست اما الان واقعا نمیدونم چیکار کنم

اگه دلت خواست باهام حرف بزن. همیشه شرایط بدتری هم هست اما الان واقعا نمیدونم چیکار کنم

نه ممنون من خودمم سردرگمم نمیدونم چی شد چجوری شد وضعیت روحیم پوکیده اگه بتونم چند سال دیگه دووم بیارم شاید وضعیت فرق کرد 

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
ایشالله درست میشه فقط به خدا توکل کن

ممنونم به جای اینکه من مرهم دلت بشم تو سنگ صبورم شدی اره به امید خدا درست میشه یه روزی هم لبخند به لب ما میاد