2777
2789

🛑دختر۶۸۶۸سابق🛑 اتفاقخوب زندگیم لطفابیفت🙏خدایا شکرت که۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🙏پسرمبیا و با اومدنت دنیامو آبیکن💕خداجون مرسی که اتفاق خوب زندگیم.......آرشاکوچولو.....رو بهم دادی و دنیام آبیشد💙💌

تازه خریدم انقضاش ۴سال دیگس دختره گفت اوکیه ولی من تاحالا لنز نداشتم گفتم بپرسم

🛑دختر۶۸۶۸سابق🛑 اتفاقخوب زندگیم لطفابیفت🙏خدایا شکرت که۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🙏پسرمبیا و با اومدنت دنیامو آبیکن💕خداجون مرسی که اتفاق خوب زندگیم.......آرشاکوچولو.....رو بهم دادی و دنیام آبیشد💙💌
تازه خریدم انقضاش ۴سال دیگس دختره گفت اوکیه ولی من تاحالا لنز نداشتم گفتم بپرسم

سلام عزیزم مشکلی نداره یکم کج شده با دست تمیز صافش کن 

رنگ لنزای منه

چقدر این دنیای تکراری ، کنارت تازگی داره🫂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مشکلی نداره یکم کج شده با دست تمیز صافش کن  رنگ لنزای منه

عه خب خداروشکر..جدی؟میشه عکسی که تو چشمت هست رو ببینم؟من هنوز نذاشتم یکی دوهفتس خریدم میترسم بزارم.چشمای من قهوه ای تیره س

نه مشکل نداره  من طبی استفاده میکنم بدون رنگ

ممنون خداروشکر پس

چند خریدی گلم  میشه اسم رنگ و برندش رو بگی منم میخوام بخرم

۲۵۰عزیزم.مارک دهب طوسی عسلی

سلام دوست خوبم امیدوارم حال دلت عالی باشه خدا برات بهترین ها رو بنویسه

اگه میخوای بری آرایشگاه یا سالن زیبایی قبلش بررسی کن و بهترین ها رو پیدا کن

بهترین سالن های زیبایی تهران

اگه بهترین رو میشناسی به من معرفی کن حتما 

عه خب خداروشکر..جدی؟میشه عکسی که تو چشمت هست رو ببینم؟من هنوز نذاشتم یکی دوهفتس خریدم میترسم بزارم.چ ...

من برای عروسیم گذاشتم 

رنگ مال من طوسی عسلی شماره ۴ هستش 

و چشمای منم قهوه ای تیره هستش رنگش روی چشمم طوسی تیره میشه

چقدر این دنیای تکراری ، کنارت تازگی داره🫂❤