2777
2789

سلام اسی جون با اجازت لینک گروه واتساپمه لطفا حمایتم کنین لوازم آرایش وبهداشتی وبدلیجات شوپینک وخرس ولنتاینی https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلی بجوشون بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شیر از لبنیاتی میگیرم خوب میجوشونم تنها شیری که میخوره همونه بقیه رو طعمشو دوس نداره شیر پاکتی و شیر موز اصلا نمیخوره فقط شیر کاکایو‌که اونم تا جای ممکن بهش نمیدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شیرکم چرب ارزش غذایش پایینه لبنیاتی اطرافمون نیست شیرپاکتی پرچرب میدم

عزیزم شیرکم چرب مقدار جذب کلسیمش دکتر گف بالاتره پرچربا از چربی خوبی داخلش استفاده نمیشه همش پالمه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم شیرکم چرب مقدار جذب کلسیمش دکتر گف بالاتره پرچربا از چربی خوبی داخلش استفاده نمیشه همش پالمه

واقعا؟؟؟من نمیدونستم فک کنم بازم پناه ببرم ازلبنیاتی بگیرم ازاطراف خونه ی پدری والاشیرپاکتی هابرادرشوهرمم میگفت نده خوب نیست نمیدونم چی میزنن اسمشم گفت هاموادافزدونی نبودیه اسم بودیادم رفت

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
واقعا؟؟؟من نمیدونستم فک کنم بازم پناه ببرم ازلبنیاتی بگیرم ازاطراف خونه ی پدری والاشیرپاکتی هابرادرش ...

اره اگه بری محلی بگیری خوب بجوشونی خیلی بهتره یک هفته هم شده من نگه داشتم بعد جوشوندم ببینم خراب نشده باشه دیدم سالمه اگه پاستوریزه میدی اصلنننن پاکتی نده چوت تاریخ نگهداریش بالاس مواد نگهدارنده میزنن ازین روزانه های قوطی پلاستیکی بده من میخواستم شیر ماجان بدم از دکتره پرسیدم گفتن هیچ فرقی با این شیرهای معمولی پاستوریزه نداره  بیچاره بچه هامون بااین همه مواد غذایی ناسالم

اره اگه بری محلی بگیری خوب بجوشونی خیلی بهتره یک هفته هم شده من نگه داشتم بعد جوشوندم ببینم خراب نشد ...

بخدامحلی پیدانمیشه لبنیاتی هاهم آب قاطی میکنن باآب فرقی نداره ۳،۴ساله پیش میخریدم بعدازجوشوندن روش خامه میبست الان هرچی میجوشونی هیچی واقعااین بچه هاقراره درآینده چی بشن

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
بخدامحلی پیدانمیشه لبنیاتی هاهم آب قاطی میکنن باآب فرقی نداره ۳،۴ساله پیش میخریدم بعدازجوشوندن روش خ ...

اره یکم اب میریزن بسته به انصافشون دیگه