2777
2789

صبحتون بخیر طرز تهیه کشک زرد سیستانی رو میخواستم 

کسی بلده ؟

🌹

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

اره داری الان 

اول دوتا سیر بگو بعد روغن بریز برای هر نفر یک قاشق کشک زرد بریز قاطی کن بذار رو شعله هم بزن نسوزه نمک و فلفل بزن بعد یک کاسه آب سرد از شیر آب بردار بریز داخل و همش هم بزن گوله نشه تا جوش بیاد و یکم رب بزن و هم بزن تا قوام بیاد بعدش نوش جان 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
اره داری الان  اول دوتا سیر بگو بعد روغن بریز برای هر نفر یک قاشق کشک زرد بریز قاطی کن بذار رو ...

همسایه بهمون داده یکم

خیلی ممنونم لطف کردی 😘😘😘💝💝💝

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه بهمون داده یکم خیلی ممنونم لطف کردی 😘😘😘💝💝💝

خواهش میکنم بعضی ها داخلش گردو کوبیده هم میریزن اما من دوست ندادم یا عدس هم داخلش میریزن ما با روغن حیوانی درست میکنیم خیلی خوشمزه  تر میشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

سلام،اول پیازوسیرو نگینی ریز کن و توی روغن سرخ کن بعد بهش رب اضافه کن و زردچوبه و فلفل سیاه بعدش هم کشک زرد یک دقیقه بعد هم بهش آب اضافه کن و هم بزن تا جوش بیاد 

خواهش میکنم بعضی ها داخلش گردو کوبیده هم میریزن اما من دوست ندادم یا عدس هم داخلش میریزن ما با روغن ...

چ جالب نمیدونستم پس خوشمزه میشه یه چی شبیه کلجوش

سلام،اول پیازوسیرو نگینی ریز کن و توی روغن سرخ کن بعد بهش رب اضافه کن و زردچوبه و فلفل سیاه بعدش هم ...

مرسی 😘😘😘💝💝💝