2777
2789
عنوان

سر صبحی تبریز بندری رقصید

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 108 پست
بابادیروز صبح۸اولش بود تا۱۱شبم ۴بارشده بود

من مازنیم دقیق نمیدونم ولی بچه ها میگن دو روزه که با زلزله از خواب میپرن💔

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مازنیم دقیق نمیدونم ولی بچه ها میگن زلزله اصلی نیمه شب دیروز اومد بعد اون سه تا پس لرزه براش ثبت ...

ثبت نشده ک 

پس چرا ما نمیبینیم.

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
منم نمیدونم والا😄 کرمانشاه، بندرعباس،تهران،تبریز،هرجا زلزله بیاد میان میگن دارن یه کارایی میکنن😅 ...

ولی خارج بشه میگن زلزلس😅 خودشم دولت بیکارنیس براخودش ضربه بزنه

ورزقان شد ببینین زمان احمدی نژاد چقدر خسارت شد.

بخداکسایی میشناختم سال ها دهشون نمیرفتن گفتن اونجا زندگی میکردم دولت براشون خونه ساخت

منم نمیدونم والا😄 کرمانشاه، بندرعباس،تهران،تبریز،هرجا زلزله بیاد میان میگن دارن یه کارایی میکنن😅 ...

پس لرزه چرا نیومد

ینی بخوابم؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
چه فرقی میکنه روز یا شب هر دو وحشتناکن

واقعا شب اتفاق بیفته ادم دستش به جایی بند نیست 💔 بیشتر منظورم این خانمایبکه که میگن شوهرمون شیفت شب و ماموریت و ایناس

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم

وای واقعا؟

خدا به هممون رحم کنه واسه کسی اتفاقی نیفته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من که بیرون بودم داشتم فک میکردم اونایی که خونن چطور نتونستن بیان بیرون یمی خودشونو کنترل کردن نشستن ...

بیرون سرده کجا بریم اگه خراب بشن خونه ها بیرونم اپارتمان هس دیگه با بچه کوپیک کجا بریم 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
پس لرزه چرا نیومد ینی بخوابم؟

بخواب بابا 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که