2777
2789

نوک بینیمو خیلی کشیده بالا احساس میکنم بینیم کجا تورم شدید دارم دیروز ساعت ۴از اتاق عمل اومدم بیرون میگن طبیعیه ولی خیلی میترسم من مدل طبیعی خواسته بودم🥺😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چجوری متوجه شدی 

دیروز عمل کرده تو گچ و خون و تامپون 

صبر کن چند ماه چسب بزنه بعد چسب نزدی دیگه بازم عوض میشه مدلش چند ماه بعد نتیجه کلی معلوم میشه 

فیریک الکی نزن 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

هنوز خیلی زوده برای نتیجه عمل.۵۰درصد ورم تا ۶ماه اول رفع میشه بقیه تا یکسال

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
میتونی با سرم شست شو داخل بینیتو بشوری زودتر مخاط بینیت تمیز میشه روزی ۷ بار ۸ بار 

نه زیاد شستنم خوب نیست.چون نمک داخل سرم باعث ورم زخم داخل بینی میشه.روزی ۳بار خوبه.توی هر بارم هر سوراخو ۳دفعه شست و شو دادن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖