2777
2789
بسم الله الرحمن الرحیم... سبحان الله یا فارج ااهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری و ارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یارب العالمین .

به امید حاجت روا شدن همه حاجتمندان.

التماس دعا و ممنون از همه دوستان خوبم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سبحان الله یافارج الهمّ ویاکاشف الغم فرّج همی ویسرّ أمری وأرحم ضعفی وقلة حیلتی و أرزقنی من حیث لاأحتسب یارب العالمین
التماس دعا
معنیشو هم مینویسین ؟
فاصله ها هیچگاه حریف خاطره ها نیستند.
منزه است خدا؛ ای گشایش دهنده گرفتاری ها، ای برطرف کننده غم ها، در کار مهم من گشایش قرار ده و امر مرا آسان کن و به ضعف و بیچارگی ام رحم کن و [و ارزقنی (من) حیث لا احتسب]مرا از جایی که گمان نمی برم، روزی بده ای پروردگار جهانیان.

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سلام عزیزم

من چند بار شما رو تو تاپیکا دیدم خیلی حس خوبی دارم بهتون😍 فکر میکنم خیلی به خدا نزدیکین❤ 

میشه ازتون خواهش کنم پدر من و دعا کنین جواب عکسش خوب بیاد خیلی استرس دارم لطف کنین دعاش کنین اگه میشه❤❤❤❤ممنونم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

سلام عزیزم من چند بار شما رو تو تاپیکا دیدم خیلی حس خوبی دارم بهتون😍 فکر میکنم خیلی به خدا نزدیکین ...

سلام  لطف شماست گلم .ایمان دارم شما بیشتر از من به خداوند نزدیک هستین.الهی پدربزرگپارتون سلامت باشند و سایه مهربونیشون سالیان سال روی شما و عزیزانتون باشه الهی آمین اگه قابل باشم برای سلامتشون آیت الکرسی و سوره قدر و پنج بار سوره کوثر رو می خونم الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین🌹🌹🌹🌹🌹

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سلام  لطف شماست گلم .ایمان دارم شما بیشتر از من به خداوند نزدیک هستین.الهی پدربزرگپارتون سلامت ...

ممنون عزیز دلم شما لطف داری انشالله همیشه دلتون شاد باشه ❤❤❤❤❤❤❤❤

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698