2777
2789

اهل این نیستم که هی بگم هستین بگم نیستین بگم ،دنبال پربازدیدی هم نیستم خوشم نمیاد قطره چکونی بگم اعصاب همرو بهم بریزم واسه همین همشو یجامیگم پیشاپیش عذر میخوام اگه طولانی میشه ،،شوهرم دیروزم روز زنوتبریک گفت گفت فرداشب شب اصلیه که،، امروزم دوباره تبریک گفت من قبلا بهش گفته بودم که دوست دارم یه پلاک بازنجیر ریز طلا داشته باشم ازظهر که اومد خونه مدام میگفت خانومم پلاک طلا میخواد خانومم طلا میخواد وازاین حرفا خیلی هم میشنگید و خوب بود، حتی وقتی داشت میرفت سرکار سرشب من گفتم الانم حتما داری میری طلا فروشی گفت اره میرم ببینم چه خبره، منم خوشحال که حتما واسم میخره،، ولی وقتی اومد هیچی به هیچی دریغ از یه شاخه گل حتی،، اولش سعی کردم نشون ندم چقدتوذوقم خورده ولی واقعا نتونستم ،،، خیلی دلگیر شدم ازاینکه اون همه باحرفای بعدازظهرش ذوق کرده بودم،،، خوابم نمیبره اصن دلم خیلی گرفت ازش😞😞😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم واسه مامانم چیزی نخرید

اما اسرار داره برای مامانش بخره و هممونم بریم واسه تبریک!

تازه مامانم رو دعوا هم کرد

مامان من خیلی زن خوبیه بخدا گله 

اصلا ولخرج نیست

هر کس دیگه ای بود تا الان نمیتونست با بابام زندگی کنه

حق داری

ولی شاید رفته دیده پولش نمیرسه

بهتر نیست تو این شرایط اقتصادی ی خورده انتظاراتمون رو پایین بیاریم

منم بخاطر خونه کل طلاهامو فروختم و واقعا دوست دارم طلا بخرم اما میدونم سخته پس نه فشار میارم و نه دلم میگیره

اینجوری طلا که نمیشه هیچ آرامشم هم از دست میدم