2777
2789

سلام اول بگم که عضو جدید نیستم و چندساله از طریق گوگل سایتو دنبال میکنم چندبارم عضو بودم.یسوال ذهنمو درگیرکرده.چندوقت پیش مادرم رفت پیش یه دعانویس نه اینایی ک فالگیر و رمال هستن.ازاین دعانویسایی که سیدهستن وازرو قران سرکتاب بازمیکنن ازاینابود.من ب مادرم گفتم برو پیشش و برامن سرکتاب باز کن.آقاهه گفته بود دخترت دیر ازدواج میکنه زمان میبره اما بختش خوب میشه.وگفته بود پسری الکی میگه دوسش دارم ومیخاد آبروشوببره.گفته بوددخترت سمت چپ سینش خال داره.و من دقیقا سمت چپ سینم همون خالو دارم.گفته بود صاحب چهارتا بچه میشه که یکیشون دچار بیماری صرع میشه😔حالا همش ناراحتم در آینده اگر بچه دارشدم واقعا بچهام مریض باشن.😔😭😭😭هرچیم گفته بود حقیقت داشت.خیلی چیزای دیگه هم گفته بود که اینجا نمیگم بخام تایپ کنم طولانی میشه.ولی اینایی ک گفتم مهم تر بود.به خصوص قسمت بچه واینا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارتا؟؟😨😨😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

همه چیز دست خداست توکلت ب خدا باشه و ازش خوبی و خیر بخواه

فکرای منفی رو از خودت دور کن و دیگه بهش فک نکن

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

هیچ کس از آینده خبر نداره.

اینا با جن و موکل کار میکنن. شراغشون نرید

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش