2777
2789

مگه مدل گوشیت چیه ک اینجوریه از این قدیمیا؟؟؟ 

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا جدیده  کاملا تازه خریدم  نمیدونم چرا اینطوری نیشه برای فارسی

چیه مدلش خب

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...
جدی؟؟؟ممنونم  واقعا

اره گلم من امتحان کردم چندبار دیدم اسم نمیتونم بنویسم طولانی بعد دیدم ذخیره در سیم کارته کردم تلفن درست شد

(((فمنیسمممم )))عضو گروه رز  💙وزن شروع 73💙 وزن هدف ۶۸💙هدف نهایی ۶۵💙
اره گلم من امتحان کردم چندبار دیدم اسم نمیتونم بنویسم طولانی بعد دیدم ذخیره در سیم کارته کردم تلفن د ...

میشه بگین گوشی من چرا وقتی پیام میخوام بدم سه چهارخطی که مینویسم پیام متنی میشه ولی بعدش که بیشتربشه پیام رسانه ای میشه بعدم اصلا ارسال نمیشه خیلی اعصابم خوردمیشه کلا گوشی من پیام طولانی ارسال نمیکنه

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
میشه بگین گوشی من چرا وقتی پیام میخوام بدم سه چهارخطی که مینویسم پیام متنی میشه ولی بعدش که بیشتربشه ...

به قسمت پیام های گوشی خود بروید و دکمه منو را فشار دهید و به تنظیمات پیام بروید. گزینه ای به نام Input Mode یا Encoding باید مشاهده کنید اگر آنها بر روی Automatic یا Unicode تنظیم شده است به این معناست که پیام های شما به صورت خودکار به MMS تبدیل می شود. مقدار این گزینه را به GSM تغییر دهید تا مشکل اس ام اس سامسونگ رفع شود و به راحتی بتوانید پیام های طولانی ارسال کنید.

به قسمت پیام های گوشی خود بروید و دکمه منو را فشار دهید و به تنظیمات پیام بروید. گزینه ای به نام Inp ...

مرسی عزیزم😘😘😘

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
میشه بگین گوشی من چرا وقتی پیام میخوام بدم سه چهارخطی که مینویسم پیام متنی میشه ولی بعدش که بیشتربشه ...

اگه بازم مشکلت حل نشد ب این ادرس برو چندتا برنامه معرفی کرده 

https://anzalweb.ir/1399/02/01/حل-مشکل-ارسال-نشدن-پیامک-طولانی-تبدیل-sms-mms/