2777
2789
عنوان

همسایمون عصابمو خورد کرده🥺

659 بازدید | 55 پست

ی زنه حدودا ۴۷ اینا سنش هس بعد طبقه بالای ما زندگی میکنه 

هر موقع با من ی کاری داره از اون بالا توی راه پله داد میزنه بیوه بیوه بیا 

چند بار جلو بقیه همسایه ها هم بهش گفتم فامیلیم یا اسممو بگه 

اخه یعنی چی بیوه 

🥺💔

این کاربری برای دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم پسرم دوقسمتیه بهش گفتم هرکی جدا صدات زد حتی نگاشم نکن نا کامل بگه شمام تا وقتی فامیلیتو کامل نگفت وانمود کن نمیشنوی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خاک توسر آشغالش کنن

توام داد بزن بگو چته آشغال چیکار داری

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اسم پسرم دوقسمتیه بهش گفتم هرکی جدا صدات زد حتی نگاشم نکن نا کامل بگه شمام تا وقتی فامیلیتو کامل نگف ...

ای کاش اصلا مخفف اسممو بگع 

نه که بیاد داد بزنه بیوه

این کاربری برای دو نفره

یعنی چی بیوه بیا؟ شما شوهرت فوت کرده اینجور میگه؟ چرا جوابشو میدی اخه؟ بزار اینقدر داد بزنه تا گلوش پاره شع

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.